Onaylı Referans Bebişim Tomrişle yeniden

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,936
Uzun zamandır görüşemiyorduk Tomrisle özleşmişiz. Yine herzaman ki gibi sımsıcak bir karşılama, çok güzelleşmiş nutkumun tutulması ardından biraz sohbet ve viskilerimizi yudumladık… ardından “senin ilacım bende” repliğiyle yaşanan unutulmaz anlar… hem kültürlü hem güzel hem cana yakın hem samimi hem fizik hem biyoloji hem o mükemmel kalçalar daha ne olsun aklımda kaldın bebiş tekrar görüşene dek kendine iyi bak… zayıflama artık çok güzelsin 😘😍

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler @TOMRİS lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: TOMRİS

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Uzun zamandır görüşemiyorduk Tomrisle özleşmişiz. Yine herzaman ki gibi sımsıcak bir karşılama, çok güzelleşmiş nutkumun tutulması ardından biraz sohbet ve viskilerimizi yudumladık… ardından “senin ilacım bende” repliğiyle yaşanan unutulmaz anlar… hem kültürlü hem güzel hem cana yakın hem samimi hem fizik hem biyoloji hem o mükemmel kalçalar daha ne olsun aklımda kaldın bebiş tekrar görüşene dek kendine iyi bak… zayıflama artık çok güzelsin 😘😍
Tedavi iyi geçmiş :) Emeğinize sağlık :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Bitanemmm🥰 teşekkür ederim referansın için❤️ çok özleşmişiz hemde 💋🌸 İyiki geldin de niye spoiler veriyorsun hayatım 😁😁😁 neyse teşekkür ediyorum 🥰❤️❤️ arayı çok uzun tutuyorsun biraz daha kısa aralıklarla sana tomrisilin tavsiye ediyorum hayatım ❤️❤️❤️ çokça öptüm çok seviliyorsun kendine çok iyi bak ❤️❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Taxomany
Durum
Sosyal Coin
5,936
Bebişim spoiler değil o reklam tomrisline şimdiden ihtiyacım var en yakında görüşmek üzere 😽

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye