Onaylı Referans Bazen hayat

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
Karşına öyle birini çıkarır ki; sohbeti güzel, kendi güzel. Kendini doğru ifade edebilen iki kişinin gerçekleştirdiği diyaloglar da inanılmaz keyifli oluyor. Biraz önce bunları yaşattığı ve hissettirdiği için çok teşekkür ederim.

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,118
Tanıtım Konusu Referansları
Karşına öyle birini çıkarır ki; sohbeti güzel, kendi güzel. Kendini doğru ifade edebilen iki kişinin gerçekleştirdiği diyaloglar da inanılmaz keyifli oluyor. Biraz önce bunları yaşattığı ve hissettirdiği için çok teşekkür ederim. @Arya Tunaboylu
Güzel insan, ben teşekkür ederim. Öncelikle; ne sevdiğime dikkat edip, bununla gelmen gerçekten çok zarif. Benim için oldukça keyifli idi, dilerim karşımıza aynı frekansta olduğumuz güzel insanlar çıkar hep. 🙏🏻

Tekrar görüşmek dileğiyle, çok sevgiler 🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: smckr
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye