Malum nedenlerle çok da keyfim olmadığı bir gün, yine Kadıköy tarafına uğramayı planlarken @FRİDA ya yazdım ve sağolsun uygun bir zaman dilimi yarattı benim için. Amacımız cinsellik olsa da, o gün daha ziyade bir dostla dertleşip kafa dağıtmaktı. Kapıyı açtığı gibi boynuma sıkı sıkı sarılmasından doğru adrese geldiğim belliydi. İçeceklerimizi alıp derin bir sohbete daldık vakit el verdiğince. Biraz gevşeyince ılık bir duş için izin istedim ve çıktığım gibi loş ışık altında güzel bir müzik sesinin geldiği yatak odasına aldı beni. Yavaş yavaş yaptığı masaj ile beni iyice kıvama getirdikten sonra, güzel bir oral ile iyice havaya soktu ve favori pozisyonumuz olan kaşık ile başladığımız seansımızda misyoner ile devam edip göğüs arası ile coşkulu bir final yaptık. Özellikle misyonerde kendisinin doyuma ulaşmasını izlemek ayrı bir keyifti.
Son bir ılık duş ve sarılma sonrası artık mekanı terk edip gecenin karanlığına karışma vakti gelmişti yine. Daha önce de söylediğim gibi, iyi günde herkes dosttur, önemli olan kötü gün dostu olabilmek. Herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci @FRİDA 🙋♂️🙏
Son bir ılık duş ve sarılma sonrası artık mekanı terk edip gecenin karanlığına karışma vakti gelmişti yine. Daha önce de söylediğim gibi, iyi günde herkes dosttur, önemli olan kötü gün dostu olabilmek. Herşey için teşekkürler yerli ve milli Monica Bellucci @FRİDA 🙋♂️🙏