Onaylı Referans Barbi Beybi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
42,982
Merhaba forumdaşlar

Pazar günü saaat 15.30 siralarinda model buse ile cok güzel ve ateşli bir görüşme yaptim. Görüşmeden önce bana istediğim kıyafeti giymişti ve beni kapıda muhteşem fiziğiyle karşilamişti.

Sanki o an büyülenmiştim iceri girer girmez soluğu yatakda aldik muhteşem sewişmesiyle harika oralı ile beni benden aldi buse ile harika 2 saat geçirdim harika birgündu bnm icin tekrar görüşme üzere BARBİMMM❤❤❤❤

Durum
Sosyal Coin
8,126
Merhaba forumdaşlar

Pazar günü saaat 15.30 siralarinda model buse ile cok güzel ve ateşli bir görüşme yaptim. Görüşmeden önce bana istediğim kıyafeti giymişti ve beni kapıda muhteşem fiziğiyle karşilamişti.

Sanki o an büyülenmiştim iceri girer girmez soluğu yatakda aldik muhteşem sewişmesiyle harika oralı ile beni benden aldi buse ile harika 2 saat geçirdim harika birgündu bnm icin tekrar görüşme üzere BARBİMMM❤❤❤❤

Pazar günü en güzel günlerden birisi galiba 😁
Referansın için tebrik ve teşekkür ederim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Thorrr ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
2,071
Merhaba forumdaşlar

barbinle beraber nice görüşmeler dileyelim paylaşım için teşekkürler :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Thorrr
Durum
Sosyal Coin
11,868
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba forumdaşlar

Canim benim
Gec mesaj icin cok cok ozur dilerim 🙈
Seninle olmak , gorusmek , konusmak herzaman cok guzel
Gorusemedigmiz zamanlar zaten konusarak acigi kapatiyoruz
Herzaman iletisimde olmamiz ayri hosuma gidiyor. Seni cok cok opuyorum
Tekrar gorusmek uzere thorum 🥰😘

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: kawabanga, Pulsar019 ve Thorrr
Durum
Sosyal Coin
42,982
Canim benim
Gec mesaj icin cok cok ozur dilerim 🙈
Seninle olmak , gorusmek , konusmak herzaman cok guzel
Gorusemedigmiz zamanlar zaten konusarak acigi kapatiyoruz
Herzaman iletisimde olmamiz ayri hosuma gidiyor. Seni cok cok opuyorum
Tekrar gorusmek uzere thorum 🥰
Canımiçi önemli değil sen iyi ol gerisi önemli değil banada iyi geliyor sennle konuşmak herşeyinle muhteşem kadınsın özleniyorsun arayı baya açtık en kısa zamanda kapalım arayı😘😘😘😘😘😘😘🥰

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye