Selamlar saygıdeger sosyalforum3124 ailesı yenıden birlikteyiz. Yeni yıla girmemizle beraber bütün yapacak oldugum hayaller planları kafamda belirlemeye başladım. Yine @Sarı Şeker Banu hanım büyüsüne kapılmış oldum. Yılbaşı mesajlasmasmalari derken doğum günüm geldi catmisti. Banu ve Nihal hanım'in doğum günü mesajı mutlu etmişti beni, bu arada formdan görüştüğüm veya sosyal medya aracılığıyla samimi olduğum güzel hanımefendiler'e ve diğer zampara arkadaşlara doğum günümü kutladıklari ve mesaj yazdıkları için tekrardan çok teşekkür ediyorum. Banu hanım ile gecelik program yapmak istiyordum dediki herşey yolunda mı doğum günü kutlaması düşünüyor musun bir fikrim var istersen yapabiliriz dedi bende olur dedim. Nihal hanım'in da katılacağı bir program yapabiliriz istersen doğum günün tam şenlensin dedi sanki o anda heyecan bastı ve Banu hanım daha önceden söylediği form paylaşımlarında yazdiği bir kelime aklıma geldi. Heyecan iyidir diri tutar diyerekten çok sevinmiştim 🥰 sen bu akşam düşün bana haber verirsin dedi hafta sonu daha vardı kendimce neden olmasın diyip görüşme gününden 1 gün önce Banu hanım haber verdim programı netleşirdik. Muhteşem bir gece beni bekliyordu. İşten çıkıp kendi hazırlığımi yapıp ve zampara çantamı sırtıma alıp düştük yine Sakarya'dan İstanbul yollarına yolculuk güzel geçiyordu herşey sakin normalmiş gibi geliyor insana gayet rahattım randevu saatine daha vakit vardı ve İstanbul geldiğimi haber verdim.Yakininda bulunan cafede banu hanımdan gelecek haberi beklemeye başladım,10 dk kadar sana haber verdiğimde gelirsin mesajı aldıktan sonra önce bir heyecan sardı sonra sakinleştim. Haber geldiğinde çok iyiydim kapıdan içeri girince Banu veNihal mükemmel bir kombin ile beni karşıladı hoş beş sohbetten sonra acayip heyecanlanmıştım heyecandan ne yapacağımı ilk başta sasirsam da sonradan toparladım. İlk başta çam sakızı çoban armağanı diyerek hediyelerini takdim ettim sonra mükemmel bir masa hazırlamışlardi Nihal sağıma Banu soluma otururak başladık sohbete çok keyifli bir sohbet daldık çokta güzel bir uyum içinde devam ederken gecenin karanlik gölgesinde zaman ilerlerken Nihal'in bana doğum günü pastası ayrı bir jest olmuştu, hayatım boyunca unutmayacağım bir sürpriz oldu gerçekten tekrardan Nihal sana pasta için teşekkür ederim. Özel anlara girmeyeceğim kusura bakmayın sakın ama iki bayanın arasında olmak tecrübeleriyle uyum içinde olmak harikaydı bu anlar anlatilmaz arkadaşlar tamamen yaşamanız gerekiyor. Gece o kadar güzel geçti ki sabah Banu hanım uyandırması ile Mutlu şekilde kalktım ve tekrardan yola düşüp evimin yolunu tuttum. Bir level atlamış oldum inanın bana Duo mükemmel oluyormuş tavsiye ederim. Bende etkisi geçmesi tam bir hafta buldu.Anin tadını çıkarmaya devam ediyorum. Bu duyguları yaşatan yayında ve yapımda emeği geçen @Sarı Şeker Banu hanım ve @Partner Nihal hanım çok teşekkür ederim İyi ki varsıniz İyi ki tanımışım diyorum.Çok mutlu ve onure oldum.Bu mükemmel gecede bir doğum günü hatıra fotoğrafı bırakmak istedim.Tekrardan görüşmek ve sevişmek dileğimle Dipnot:[ Banu ve Nihal hanım lütfen kusuruma bakmayın biraz iş yoğunluğum olduğu için referansınızi ancak yazabildim]sosyalforum3124 ailesine saygılar kalın sağlıcakla Gecenin karanlık gölgesinde #Rotaniz her zaman güzel olsun 🥰🤗😉
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: