Balıketli ve Etlibutlu Hanımlar ve Güncel Fotoğraflar

Durum
Sosyal Coin
14,657
Dostlar herkese selamlar.. Size muzdarip olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum.
Ben balıketli kadın seviyorum. Forumdaki balıketli pembişlerle olabildiğince görüştüm. Sonra fotoğraflardan balıketli gibi olmayan ama fit gibi duran bazı pembişlerle görüşmeler yaptım ve şunu gördüm, gerçekteki hali, fotoğraflardakinden biraz daha etli butlu - kıvrımlı - ve bu aslında benim tam olarak istediğim şeydi. Yani bu pembiş hanımlar, gerçek etli butlu - güncel kıvrımlı fotoğraflarını koymayarak benim onlarla görüşme isteğime engel olmaktalar. Sanıyorum forumda benim gibi etli butlu balıketli kıvrımlı kadın seven bi çok maviş var.

Bu durumu nasıl çözeriz bilmiyorum ama, sevgili balıketli , kıvrımlı etli butlu pembişler. Lütfen bu kıvrımlarınızı etli butlu hallerinizi gösteren fotoğraflar koyunuz, böylece görüşme oranlarınızı bence artırmış olacaksınız ... selamlar..

Durum
Sosyal Coin
2,967
Dostlar herkese selamlar.. Size muzdarip olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum.
Ben balıketli kadın seviyorum. Forumdaki balıketli pembişlerle olabildiğince görüştüm. Sonra fotoğraflardan balıketli gibi olmayan ama fit gibi duran bazı pembişlerle görüşmeler yaptım ve şunu gördüm, gerçekteki hali, fotoğraflardakinden biraz daha etli butlu - kıvrımlı - ve bu aslında benim tam olarak istediğim şeydi. Yani bu pembiş hanımlar, gerçek etli butlu - güncel kıvrımlı fotoğraflarını koymayarak benim onlarla görüşme isteğime engel olmaktalar. Sanıyorum forumda benim gibi etli butlu balıketli kıvrımlı kadın seven bi çok maviş var.

Bu durumu nasıl çözeriz bilmiyorum ama, sevgili balıketli , kıvrımlı etli butlu pembişler. Lütfen bu kıvrımlarınızı etli butlu hallerinizi gösteren fotoğraflar koyunuz, böylece görüşme oranlarınızı bence artırmış olacaksınız ... selamlar..
Tam yerine rast gelmiş.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: arkenzi
Durum
Sosyal Coin
2,648
Kanit gosteremem ama bu gonderinin acilma sebebi yererince yazdigim şeyi destekliyor.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: harsena
Durum
Sosyal Coin
8,003
Bence oynanmamış foto olmaz.
Kendisiyle oynamak kadının ruhunda var.
Kadın kendine müdahale etmek için evrilmiş.
Bir kadın ne kadar doğal güzel olursa olsun makyaj yapacaktır,
Dudakları ve göğüsleri doğal olduğunda daha güzel olmasına rağmen estetik yapacaktır ve dolayısıyla balık etli yada etsiz olsun fotoşop yapabilme gibi bir imkanı varsa yaparlar.
Kadın doğurgandir ve her kadın kendisinide yeniden doğurur...

Halbuki erkek öylemi,
Erkek,kendini kadınlara beğendirmek gibi bir faktör olmasa kendisinde hiç bir şeyi değiştirmez...

Konuya dönecek olursak,
Elleyerek test etmeye devam hocam,
Fotoğraflara size bir fikir vermez...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen, bluebeader ve arkenzi
Durum
Sosyal Coin
2,648
yani bir kadinin fotosu ile oynarak kendini oldugundan daha zayif yada kilolu gostermesi normal mi? biz fotograflara bakarak, kimimiz zayif, kimimizde balik etlilerden hoslandigimiz icin ona gore gorusme talep ediyoruz, beklentimizin tersi ciktiginda hayal kirikligina ugramamiz ne olacak peki?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
14,657
benim konuyu açma sebebim aslında resimlerle oynamadan ziyade, pembiş hanımların belki biraz güncel olmayan fotoğraflarını koyduklarını düşünmemle ilgili idi. Çünkü fotoğraflarda oynama olsa bence biraz belli olur.
Ama benim burda asıl anlatmak istediğim, popüler kültür ne yazık ki - zayıf kadın güzeldir imajı yaratmış durumda. Ancak evrimsel kökenlerimiz bence balıketli - etli butlu kadınları daha çekici bulma üzerine kurulu. Hatta bence zayıf kadın imajının ben zayıf kadınlar tarafından, etli butlu kadınları kötülemek için ortaya çıktığına inanıyorum. Yani kıvrımlı bir kadın var diyelim - hafif balıketli. Ve karşısında zayıf ve çok kıvrımlı olmayan bir kadın var. Bu zayıf hanım, belki de bilinçaltında, balıketli hanım'ın gerçekten çok seksi, cazip olduğunu hissediyor, ve kendisinin öyle olamdığını görünce, popüler bir algı yaratarak, aslında kendi bedeninin daha çekici olduğu algısını yaratmış.
Tüm dünyada da sıfır beden barbie imajının altında bu olduğunu düşünüyorum.
Çünkü ne kadar seks konusunda deneyimli erkek arkadaşlarımla konuşsam, farklı kadınları deneymledikçe esas onlara zevk, mutluluk, huzur ve keyif verenlerin, dolgun memeli, iri geniş, yuvarlak kalçalı, kalın baldırlı, ince belli kadınların odluğunu söylediler.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Tom Ford ve Thewanderer
Durum
Sosyal Coin
17,326
benim konuyu açma sebebim aslında resimlerle oynamadan ziyade, pembiş hanımların belki biraz güncel olmayan fotoğraflarını koyduklarını düşünmemle ilgili idi. Çünkü fotoğraflarda oynama olsa bence biraz belli olur.
Ama benim burda asıl anlatmak istediğim, popüler kültür ne yazık ki - zayıf kadın güzeldir imajı yaratmış durumda. Ancak evrimsel kökenlerimiz bence balıketli - etli butlu kadınları daha çekici bulma üzerine kurulu. Hatta bence zayıf kadın imajının ben zayıf kadınlar tarafından, etli butlu kadınları kötülemek için ortaya çıktığına inanıyorum. Yani kıvrımlı bir kadın var diyelim - hafif balıketli. Ve karşısında zayıf ve çok kıvrımlı olmayan bir kadın var. Bu zayıf hanım, belki de bilinçaltında, balıketli hanım'ın gerçekten çok seksi, cazip olduğunu hissediyor, ve kendisinin öyle olamdığını görünce, popüler bir algı yaratarak, aslında kendi bedeninin daha çekici olduğu algısını yaratmış.
Tüm dünyada da sıfır beden barbie imajının altında bu olduğunu düşünüyorum.
Çünkü ne kadar seks konusunda deneyimli erkek arkadaşlarımla konuşsam, farklı kadınları deneymledikçe esas onlara zevk, mutluluk, huzur ve keyif verenlerin, dolgun memeli, iri geniş, yuvarlak kalçalı, kalın baldırlı, ince belli kadınların odluğunu söylediler.
Dostum bırak Allah için böyle bilimsel tarzı şeyleri ya vur geç işte bilmem etli butlu bilmem kadın budu bilmem zayıf bilmem ince beğendiysen konuş etkile randevuyu kopar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,733
KFC menüsü gibi yazmışsınız ama bende ters mantık yürüteyim.
Şimdi etli butlu :)LOL:) fotoğraflarını koyarlarsa bu sefer de bu pembiş aslında etli butluymuş o zaman görüşmeyelim diyen tayfa çıkmaz mı?
Son bir not daha ekleyim bir kadının vücudu etli yada etsiz, butlu yada butsuz olsun fark etmez aslında. Önemli olan sevişirken size yaşattıkları ve sizin yaşadıklarınızdır. (Bu da kamu spotu gibi oldu)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ARES
Durum
Sosyal Coin
25,714
Kanit gosteremem ama bu gonderinin acilma sebebi yererince yazdigim şeyi destekliyor.
Konuyu açan siz değilsiniz ki açan arkadas konunun oynanma ile alakası olmadığını söylemiş.. forumda 1 referansiniz mevcut olumlu yada olumsuz yaşadığınız bununla ilgili yazsaydınız keşke.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: arkenzi
Durum
Sosyal Coin
15,253
Ikinciside yaş konusu, yıllar geçiyor ama ne hikmetse onların yaşları bir türlü ilerlemiyor..
Eti butu bilmem ama bu arkadaş doğru bir konuya değinmiş :))) bence hangi yaştaysalar o yaşı yazmaları yeterli;) 🎈
Her yıl yaş güncellemeyi unutuyor olabilirler bunun basit bir yolu var.
Bulunduğumuz yıl-foruma katıldığı yıl=Sonuç
Profilde yazan yaş+Sonuç=Yaş
Bu hesap ile giderseniz hayalkırıklığı yaşanmaz.🙋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: arkenzi ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
2,648
Konuyu açan siz değilsiniz ki açan arkadas konunun oynanma ile alakası olmadığını söylemiş.. forumda 1 referansiniz mevcut olumlu yada olumsuz yaşadığınız bununla ilgili yazsaydınız keşke.
diğer forumda sanirim en az 6-7 rederansim var, ama ne hikmetse olumsuz yorum yapanlar genelde linclendigi icin insan olumsuz yorum yapmaya korkuyor. Zaren forumun genel bir sorunu da bu, heleki bu linclerin cogunun erkeklerden gelmeside cok garip bir durum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
25,714
diğer forumda sanirim en az 6-7 rederansim var, ama ne hikmetse olumsuz yorum yapanlar genelde linclendigi icin insan olumsuz yorum yapmaya korkuyor. Zaren forumun genel bir sorunu da bu, heleki bu linclerin cogunun erkeklerden gelmeside cok garip bir durum.
Burda olumsuz da olumlu da yazılıyor kanıtlandıgi takdirde konu kilit zaten

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,200
Her yıl yaş güncellemeyi unutuyor olabilirler bunun basit bir yolu var.
Bulunduğumuz yıl-foruma katıldığı yıl=Sonuç
Profilde yazan yaş+Sonuç=Yaş
Bu hesap ile giderseniz hayalkırıklığı yaşanmaz.🙋
Sevgili Bayer kardeşim doğru diyorsun güzel de açıklama yapmışsın. Şükür bende o şekilde bir hesap yapabiliyorum ama burada değindiğim konu yaşlarını güncelleyip güncellememe değil ufak yazmaları. Ayrıca kimin güncelleyip kimin güncellemediğini nasıl anlayacağız. Bu arada 2-3 yaşın oynaması sorun değil.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
51

Merhaba değerli kardeşim , İlgi alanlarımız bire bir aynı. Kesinlikle benimde radarimda aynı vücut şeklindeki pembişler var. Curvy ve big butt tarzı benim özel ilgi alanım :) Tecrübelerine dayanarak bu pembişler hakkında bize referans olabilecek bir liste paylaşır mısın pembiş isimleri olarak. Sevgiler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: QNER ve arkenzi
Durum
Sosyal Coin
1,970
Çok yerinde bir post olmuş, katılıyor ve listeyi bekliyorum 👍🏻

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864