Balık etli veya bbw tutkunları

Durum
Sosyal Coin
598
Dostlar selamlar. Biliyorum bazılarınıza garip geliyor bbw, chubby tutkusu ama emin olun tarif edilemez bir his o temas... konuya geleyim.

forumda @lolitaceycey ve yeni pembişimiz @ZUHAL bahsettiğim türün enfes birer temsilcileri. ceycey ile görüşmüş ve hayran kalmıştım, darısı yakında zuhal'e.

sizin forumda ya da forum dışında kuşlu sitede vs. bildiğiniz beğendiğiniz, görüştüğünüz kolay ulaşılabilir balık etli pembiş var mı?

mesela red mia'nın adı çok geçiyor, plussize dilara'nın adı çok geçiyor ama ulaşmak sıkıntı. güzel benim olmadıkça napayım?

Durum
Sosyal Coin
800
Dostlar selamlar. Biliyorum bazılarınıza garip geliyor bbw, chubby tutkusu ama emin olun tarif edilemez bir his o temas... konuya geleyim.

forumda @lolitaceycey ve yeni pembişimiz @ZUHAL bahsettiğim türün enfes birer temsilcileri. ceycey ile görüşmüş ve hayran kalmıştım, darısı yakında zuhal'e.

sizin forumda ya da forum dışında kuşlu sitede vs. bildiğiniz beğendiğiniz, görüştüğünüz kolay ulaşılabilir balık etli pembiş var mı?

mesela red mia'nın adı çok geçiyor, plussize dilara'nın adı çok geçiyor ama ulaşmak sıkıntı. güzel benim olmadıkça napayım?
Yani diyorsunuzki (Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca) 🙂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,172

Yani curvy kategorisinde @Sunam Karaca ve @ZEYNEP ÜNAL ı önerebilirim ikiside bomba hatunlardandır😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bahadrumut
Durum
Sosyal Coin
756
Durum biraz karışık kıvrım tamam da konuyu açanın istedigi tiplemeye ben girmiyorum 😎
selamlar sunam hanım fotoğraflarda görüldüğü üzere BENCE gayet hoş bir hanımefendisiniz ve aynı zamanda chubby kategorisine giriyorsunuz.
tam olarak balıketli bir fiziğe sahipsiniz :love: bu kategoriye neden girmek istemediğinizi anlamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,124
selamlar sunam hanım fotoğraflarda görüldüğü üzere BENCE gayet hoş bir hanımefendisiniz ve aynı zamanda chubby kategorisine giriyorsunuz.
tam olarak balıketli bir fiziğe sahipsiniz :love: bu kategoriye neden girmek istemediğinizi anlamadım
Yine söylüyorum ,cünkü balık etli değilim gerçekten değilim🤭😁

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: SHIELD ve xxxxxxxxxxxx
Durum
Sosyal Coin
7,457
Çok uzun yıllar sonra ilkokuldan bir bayan arkadaşımla görüştüm....
Çok güzel bir hatundu eskiden...
Buluşmadan evvel telefon ile konuşmuştuk. Balık etliyim demişti... İlk gördüğümde orkinos da bir balıktır biliyorsun değil mi demiştim...🤣🤣🤣
Aramızda olan uzun yıllar evvelki samimiyete dayanarak...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
756
Çok uzun yıllar sonra ilkokuldan bir bayan arkadaşımla görüştüm....
Çok güzel bir hatundu eskiden...
Buluşmadan evvel telefon ile konuşmuştuk. Balık etliyim demişti... İlk gördüğümde orkinos da bir balıktır biliyorsun değil mi demiştim...🤣🤣🤣
Aramızda olan uzun yıllar evvelki samimiyete dayanarak...

çok doğru harbiden balık var balık var herkes kendine balık etli diyor bi bakıyorsun 80kg..

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,457
çok doğru harbiden balık var balık var herkes kendine balık etli diyor bi bakıyorsun 80kg..
Yani ben sözümü sıra arkadaşım olan ve ailecek de görüştüğümüz, yaptığım şakayı kaldırabilecek bir kadına söyledim. Onu ne kadar çok sevdiğimi bilir...
Her kadına söylenmez.... söylememeli..
Bu aralar doğum günü var.. Anneanne oldu yeni.. Açıp müziplik yapmak farz oldu... Ama hala çok güzel bir kadın kendisi...Orkinos hanım olsa da...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
10,401
Tanıtım Konusu Referansları
Teşekkürler ☺️
Curve anlamı benim için ve yurt dışında kıvrımlı demek bunu büyük beden insanlara söyleniyor balık etli XL oluyo ve Xxl Xxl büyük beden ve kıvrımlı oluyor çok karışık bir konu kim nasıl hissediyorsa öyle 😃💋❤️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: macitbey, Hawkeye ve Haknsrvt34
Durum
Sosyal Coin
2,549
Her zaman olmasa da ara ara balık et veya curvy isteği oluşuyor. Tatmin edici bir istek herhalde :)
Daha farklı kişiler varsa eğer Dm kutuma düşürürseniz memnun olurum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
448
Konu önerileri yazmaktan çok, curvy ve balık etli tartışmasına dönmüş.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: macitbey
Durum
Sosyal Coin
10,818
Güzel gözlü ve balık etli Ahu Hanım ı kimse yazmamış mı?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
13,124
@Sunam Karaca pek uymaz bu tanıma, kıvrımlı güzel hatları olan bir kadın bence tam bir çay bardağı formu🤌, galiba özlemişim kendisini 🤫
Oh be beni tanıyan gören biri çıktı nihayet🥰💋 az kendimi parcalamadim balık etli değilim diye🥴 teşekkürler cnm benim,gel bı ara öpüşelim 😎

Durum
Sosyal Coin
2,549
Curvy ve Big Ass kadınları bilenler Dm yi renklendirse memnun olurum. Teşekkür ederim ☺️

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye