Oooooffffffff harikası sexi hatun 🔥🔥🔥 çok çok doğru söylüyorsun güzel hatun 😍😍😍
Beni anlattığın için teşekkür ediyorum sevgili @SutlaCH 🤪 bu arada haklısın balıketli kavramı Türkiye’de çok geniş sonuçta hamside bi balık,balinada😅😉😍🔥♥️Önsevişmede uzun uzun gerçek hazzı yaşatan hatun tipi oluyorlar bana göre ama gerçekten balıketli olanlar misal görseldeki hatun gibi =)
Doğruları sizler sayesinde söylüyorum bayım çok teşekkür ediyorum ♥️Oooooffffffff harikası sexi hatun 🔥🔥🔥 çok çok doğru söylüyorsun güzel hatun 😍😍😍
Tatlım ulaşım artık çok kolay bi uçak biletine bakıyor atla gel sevişelim 🤪🫠💋🔥Ah neden bana uzaksın
Muhteşem vücut tipi.
Bu güzelliği yaşadım bana yaşattığın için de teşekkür ederim bazen halen etkisi altında kaldığımı düşünüyorum aklıma geliyor da o güzel anları yaşadığımız ne güzel miş tekrarını yaşamak lazım zeki ve akıllı kadın 🥰😘☺️🌹💐Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Yaşayalım o halde😍Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
güzellik abidesiBalık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Balık etli nasıl olur dediklerinde bu resmi göstermek lazım her detay ölçüsünde ve kusursuz gerçekten çok güzel bayıldım @TOMRİS aramızda mesafeler olsada belki Bir gün görüşürüz İstanbul Ankara çok ta uzak değil beBalık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Fosfor,omega,afodizyak ne ararsan hepsi var.😍Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Hımm ok 🥰🔥💋EVET ama iş işten dolayı
Daha fazlasıda var 🥰😈🔥Fosfor,omega,afodizyak ne ararsan hepsi var.😍
Modunu yerim 🥰🔥😈
Teşekkür ederim gezginimmmmm❤️❤️Muhteşem vücut tipi.
Balığına göre değişir 😘Birde Kalkan balığı her derde deva😘Daha fazlasıda var 🥰😈🔥
İstedikten sonra hiç uzak değil hemde🥰 Belli olmaz bakarsın senden önce ben gelirim İstanbul’da kavuşuruz 🥰❤️💋😈🔥Balık etli nasıl olur dediklerinde bu resmi göstermek lazım her detay ölçüsünde ve kusursuz gerçekten çok güzel bayıldım @TOMRİS aramızda mesafeler olsada belki Bir gün görüşürüz İstanbul Ankara çok ta uzak değil be
😁😁😁 olabilirBalığına göre değişir 😘Birde Kalkan balığı her derde deva😘
Teşekkür ederim 🥰❤️güzellik abidesi
Teşekkür ederim tatlım 🔥❤️😈🥰Tomris ve nefes kesen hatları seksi hatun 🔥 😇
Teşekkür ederim 🥰❤️@TOMRİS hanım , vücut kıvrımlarınız çok seksi görünüyor
Neden sevişmiyoruz Peki 🥰❤️Kesinlikle de bu fizik şaka mı harika harika
Yanıma davetlisiniz🥰❤️Yaşayalım o halde😍
Canım teşekkür ederim istediğin her zaman ❤️🥰🔥😈Bu güzelliği yaşadım bana yaşattığın için de teşekkür ederim bazen halen etkisi altında kaldığımı düşünüyorum aklıma geliyor da o güzel anları yaşadığımız ne güzel miş tekrarını yaşamak lazım zeki ve akıllı kadın 🥰😘☺️🌹💐
İlk müsait vakitte 😍😍😍Yanıma davetlisiniz🥰❤️
Böyle bir şey olsa çok mutlu olurum inşallah gerçekleşirİstedikten sonra hiç uzak değil hemde🥰 Belli olmaz bakarsın senden önce ben gelirim İstanbul’da kavuşuruz 🥰❤️💋😈🔥
😁😁😁 olabilir
Bekliyorum 🥰İlk müsait vakitte 😍😍😍
Adminim ağzının tadını biliyor 😂😈🔥Balık et candır, gerisi heyecan
Takipte kalın🥰😎😈🔥❤️Böyle bir şey olsa çok mutlu olurum inşallah gerçekleşir
Ooooooo portakalı soydumm.........Önce hangisini öpeceğimi şaşırdım acaba o seksi kalça mı yoksa tatlı göğüsler mi 👌🥵🌹Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Yavaş yavaş göğüslerden başlamanı rica edeceğim 🥰🔥Ooooooo portakalı soydumm.........Önce hangisini öpeceğimi şaşırdım acaba o seksi kalça mı yoksa tatlı göğüsler mi 👌🥵🌹
Yavaş yavaş öptüğümü hayal ettim bak simdi dur neyse . Hafızaya yazildi 👍Yavaş yavaş göğüslerden başlamanı rica edeceğim 🥰🔥
Hafızanda kalmaması dileklerimle🔥🥰😈Yavaş yavaş öptüğümü hayal ettim bak simdi dur neyse . Hafızaya yazildi 👍
Yani geldigimde tatlı lokumlardan başlanacaği talimati kafaya yazildi 😉💘Hafızanda kalmaması dileklerimle🔥🥰😈
Oki o zaman 😁🥰❤️😈🔥Yani geldigimde tatlı lokumlardan başlanacaği talimati kafaya yazildi 😉💘
Siz Ankara ben istanbul 😅Neden sevişmiyoruz Peki 🥰❤️
Yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum belki kavuşuruz takipte kalınız 🫠♥️Siz Ankara ben istanbul 😅
Ele avuca gelen hatun bir başka oluyor 😈😈😈😁Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Tabiiiii🫠🥰🔥😈Ele avuca gelen hatun bir başka oluyor 😈😈😈😁
Aaaaa öylemimiş yaaaa 😂😂😂😂 inan hiç bilgim yok daha önce balıketli hanımefendilerle birlikte olmadım denemek isterimm o hissi tatmak isterim😂🤪🤪😋Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
😁😁😁 aaa çok büyük yanlış sayım thor bey en yakın zamanda buluşalım 🥰😁🔥😈Aaaaa öylemimiş yaaaa 😂😂😂😂 inan hiç bilgim yok daha önce balıketli hanımefendilerle birlikte olmadım denemek isterimm o hissi tatmak isterim😂🤪🤪😋
Sevdim bunu lütfen duyuru yaparsanız seve seve 🥰😘Yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum belki kavuşuruz takipte kalınız 🫠♥️
Kesinlikle yaparımmm🥰❤️🌸Sevdim bunu lütfen duyuru yaparsanız seve seve 🥰😘
Tabiki tabiki efenimm zewkle😂😂🤪😁😁😁 aaa çok büyük yanlış sayım thor bey en yakın zamanda buluşalım 🥰😁🔥😈
İşin gücün yalan jhkgkjk ne zamaaan gelcen çıkmaz ayın son çarşambası mı😂😂😂Tabiki tabiki efenimm zewkle😂😂🤪
Aaaaaa çok ayıp ama yaaaa hiç yakışıyormu sana😂😂😂İşin gücün yalan jhkgkjk ne zamaaan gelcen çıkmaz ayın son çarşambası mı😂😂😂
Sen beni kandırıyorsun 😁😁😁Aaaaaa çok ayıp ama yaaaa hiç yakışıyormu sana😂😂😂
😂😂Asla ben öyle birşey yapmam🤪Sen beni kandırıyorsun 😁😁😁
Gerisi heyecan 🥰♥️Balık etliler candır ♥️❤️
Sevişelim o zaman 😁♥️Kesinlikle katılıyorum 👍🏻
İstanbul’dan Ankara’ya ışınlayacak bir teknoloji olsa bir dk düşünmem şu an 😂 Sözümü aldım kabul ediyorum, ilk seyahatimde diyelim 👿Sevişelim o zaman 😁♥️
Tomrisli seyahatler güzeldir 🥰🔥😈🫠İstanbul’dan Ankara’ya ışınlayacak bir teknoloji olsa bir dk düşünmem şu an 😂 Sözümü aldım kabul ediyorum, ilk seyahatimde diyelim 👿
Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Kadın kelimesiniz tam anlamıyla taşıyorsan nispet hakkındır 😉🥰🤤♥️😈🔥Ama şimdi böyle olmaz ki yapılmaz yani nispet bu resmen 😉
😉
Kadın kelimesiniz tam anlamıyla taşıyorsan nispet hakkındır 😉🥰🤤♥️😈🔥
Görürsünüz biraz merak iyidir ♥️😈Şimdi o konuda sonuna kadar destekliyorum sizi 😉😂😘 az bile hatta daha da bişiler görmek isteriz 😉
Görürsünüz biraz merak iyidir ♥️😈
E gelin sevişelim o halde 🤤🔥😈Yok yok o kadar meraka dayanamam ben bu da can 😂😂 o zamansa Bi kaç güne Ankara dayım 😉
Herşeyin doğalı en güzelidir sevgili @mavisusam yinede teşekkürler 🤤😉🔥😈Memiktolar bi tık daha büyürse mükemmel olur 👌🏻
Söz konusu senle birlikte seks ise hayatımın seksi olacağına hiç şüphem yok vücutunun her ayrıntısına belli bir saat ayırıp incelemem lazım 😜🤪🔥🔥🔥👿👿Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥
Bekleme gel bak o zaman 🥰💋Balık etinin tadına da bakmak lazım 😘