Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥

Durum
Sosyal Coin
17,578
Önsevişmede uzun uzun gerçek hazzı yaşatan hatun tipi oluyorlar bana göre ama gerçekten balıketli olanlar misal görseldeki hatun gibi =)

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Önsevişmede uzun uzun gerçek hazzı yaşatan hatun tipi oluyorlar bana göre ama gerçekten balıketli olanlar misal görseldeki hatun gibi =)
Beni anlattığın için teşekkür ediyorum sevgili @SutlaCH 🤪 bu arada haklısın balıketli kavramı Türkiye’de çok geniş :) sonuçta hamside bi balık,balinada😅😉😍🔥♥️

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: Livai, Thorrr ve SutlaCH
Durum
Sosyal Coin
8,148

Balık etli kadınlar size hayatınızın seksini yaşatır baylar🤪🔥​

Bu güzelliği yaşadım bana yaşattığın için de teşekkür ederim bazen halen etkisi altında kaldığımı düşünüyorum aklıma geliyor da o güzel anları yaşadığımız ne güzel miş tekrarını yaşamak lazım zeki ve akıllı kadın 🥰😘☺️🌹💐

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
23,165

Balık etli nasıl olur dediklerinde bu resmi göstermek lazım her detay ölçüsünde ve kusursuz gerçekten çok güzel bayıldım @TOMRİS aramızda mesafeler olsada belki Bir gün görüşürüz İstanbul Ankara çok ta uzak değil be

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
40,613
Balık etli nasıl olur dediklerinde bu resmi göstermek lazım her detay ölçüsünde ve kusursuz gerçekten çok güzel bayıldım @TOMRİS aramızda mesafeler olsada belki Bir gün görüşürüz İstanbul Ankara çok ta uzak değil be
İstedikten sonra hiç uzak değil hemde🥰 Belli olmaz bakarsın senden önce ben gelirim İstanbul’da kavuşuruz 🥰❤️💋😈🔥
Balığına göre değişir 😘Birde Kalkan balığı her derde deva😘
😁😁😁 olabilir

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Arda1
Durum
Sosyal Coin
40,613
Bu güzelliği yaşadım bana yaşattığın için de teşekkür ederim bazen halen etkisi altında kaldığımı düşünüyorum aklıma geliyor da o güzel anları yaşadığımız ne güzel miş tekrarını yaşamak lazım zeki ve akıllı kadın 🥰😘☺️🌹💐
Canım teşekkür ederim istediğin her zaman ❤️🥰🔥😈

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Tekno06
Durum
Sosyal Coin
283

Söz konusu senle birlikte seks ise hayatımın seksi olacağına hiç şüphem yok vücutunun her ayrıntısına belli bir saat ayırıp incelemem lazım 😜🤪🔥🔥🔥👿👿

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Sevdim
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye