Bence duruma göre değişir 😉birde kadınların o anki pisikolojisi çok önemli erkekler gibi değiller erkekler biraz daha rahat ama kadınlar herşeyin en ince ayrıntısını düşünürler bence benim fikrim 😁😁😉😉Ekli dosyayı görüntüle 9250
Herhangi bir konuyu değerlendirmede kadınların ve erkeklerin genel olarak yaklasim farklılıkları sizce nelerdir?
Biraz daha sadeleştirecek olursak;
Sizce bir konuyu veya yaşanılan herhangi bir olayı genellikle
1) Kadınlar hangi açılardan değerlendirir?
2) Erkekler hangi açılardan değerlendirir?
Neden ki biz hep sorun mu yaratıyoruz sizeee?🤪🤪🤣🤣Soru çok genel olmuş usta.. duruma göre değişir..
Ama bence erkekler genelde çözüm odaklıyken kadınlar sorun odaklı oluyo.. 🤔
Al işte bu cvp bile sorun odaklı🤣🤣🤣Neden ki biz hep sorun mu yaratıyoruz sizeee?🤪🤪🤣🤣
Yooo hiç te bile gayet güzel yazdım bence 🤣🤣🤭🤭Al işte bu cvp bile sorun odaklı🤣🤣🤣
Hep bizden bekliyorsunuz herşeyi biz olmazsak ne yapacaksınız 🤭😉😉🤣🤣🥰🥰Bidaha sorun yok çözüm bulcam demiyosun🤣🤣🤪🤪
taam taam bişey demedim.. yeni sorun çıkmasın durduk yere...Hep bizden bekliyorsunuz herşeyi biz olmazsak ne yapacaksınız 🤭😉😉🤣🤣🥰🥰
Bak işte gördün mü hiç birşey yok siz sorun çıkarıyorsunuz bence erkekler böyle işte 🤣🤣🤣taam taam bişey demedim.. yeni sorun çıkmasın durduk yere...
@Cansel Ulusoy hanım gayet haklı 👏👏Bence duruma göre değişir 😉birde kadınların o anki pisikolojisi çok önemli erkekler gibi değiller erkekler biraz daha rahat ama kadınlar herşeyin en ince ayrıntısını düşünürler bence benim fikrim 😁😁😉😉
Yani kısacası erkekler çok relax mod her konuda sanırım cevap olmuştur 🤭🤗🤣🤣🥰 bebişkom 🥰😎😎🥰
bugünün şarkısıda belli oldu sayende üstadım..