Onaylı Referans Bakımlı ve İlgili

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
50
Merhabalar ilk referansıma hoş geldiniz.

İpek hanımla iletişime geçtikten sonra hemen dönüş alabildim. Gün içerisinde hemen randevu almayı başardım. Buluşma saati geldiğinde konuma ulaştım fakat araç park yeri biraz sıkıntılı çok merkezi biryerde. Çok güzel karşıladı seksi bir kıyafetle, ev tertemiz kendisi gayet bakımlı ve çok güzel bir afet 😘 ilk görüşme sonrası sağolsun yemek bile ısmarladı beraber yedik hoş sohbet derken 2. Seansta çok güzel geçti. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeni programlarda görüşmek üzere 👋

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere, @İpek lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,212
Tanıtım Konusu Referansları
İpek hanımla iletişime geçtikten sonra hemen dönüş alabildim. Gün içerisinde hemen randevu almayı başardım. Buluşma saati geldiğinde konuma ulaştım fakat araç park yeri biraz sıkıntılı çok merkezi biryerde. Çok güzel karşıladı seksi bir kıyafetle, ev tertemiz kendisi gayet bakımlı ve çok güzel bir afet 😘 ilk görüşme sonrası sağolsun yemek bile ısmarladı beraber yedik hoş sohbet derken 2. Seansta çok güzel geçti. Kendisine teşekkür ediyorum. Yeni programlarda görüşmek üzere 👋
Bazen yorumlari gec goruyorum tesekkurederim bebegim ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga
Durum
Sosyal Coin
3,472

Paylaşım için Teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye