🤣🌺Bak yaaaa nereye çıkmışım yine 🤣🌺

Durum
Sosyal Coin
8,003
Şimdi ben buraya niye çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım?Bunu izaha gerek yok . Gördünüz yürüdüm çıktım.Cikmamista olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdir , çıkmamışsam cikmamişimdir.Buraya ciktikta sonradan çıkmadık mı dedik ? Sahi ya ben buraya neden çıktım .Kim çıkardı beni buraya....

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: ThE_RoCK ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
1,145
🌹 Yine yeniden her zaman çiçeklerden daha güzel.kokun çiçekleri kıskandıracak kadar harika bir koku. Tenin ipeksi ve pürüzsüz. Kalbin tertemiz ve çok güzel yaaa sen bambaşka bi varlık sın kanatsız meleğim 🌹 CANSEL ULUSOY 🌹😍

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Orkidenin ömrü kısa olur sevgimin ömrü yok gönlümün efendisi 😍😘
Evet yaaa işte beni üzen de bu biliyormusun bu kadar güzel bir çiçek neden ömrü kısa oluyor 😔 belki ben ona iyi bakarım inşallah 🙏🙏🥰🥰 sevginin ömrü hiç bitmesin gönlümün sultanı 🥰🥰🥰😎😎

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: İhsan Baysal
Durum
Sosyal Coin
50,183
Şimdi ben buraya niye çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım?Bunu izaha gerek yok . Gördünüz yürüdüm çıktım.Cikmamista olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdir , çıkmamışsam cikmamişimdir.Buraya ciktikta sonradan çıkmadık mı dedik ? Sahi ya ben buraya neden çıktım .Kim çıkardı beni buraya....
Yok ben hiç bunları düşünmedim, düşünmüyorum direk çıktım ve sonuç buuu🤣🤣😘😘😘😎😎

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
50,183
🌹 Yine yeniden her zaman çiçeklerden daha güzel.kokun çiçekleri kıskandıracak kadar harika bir koku. Tenin ipeksi ve pürüzsüz. Kalbin tertemiz ve çok güzel yaaa sen bambaşka bi varlık sın kanatsız meleğim 🌹 CANSEL ULUSOY 🌹😍
Çok teşekkür ederim bitanem o senin kalbinin güzelliği güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim seni seviyorum ❤️❤️❤️ güzel kalpli adam 🌺🌺🌺 özlendin... meleğin seni öpüyor 💋💋💋

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: mustyxx
Durum
Sosyal Coin
50,183
Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Hawkeye ve Luis Campos
Durum
Sosyal Coin
1,145
Çok teşekkür ederim bitanem o senin kalbinin güzelliği güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim seni seviyorum ❤️❤️❤️ güzel kalpli adam 🌺🌺🌺 özlendin... meleğin seni öpüyor 💋💋💋
🌹🌹Sende çok özlendin meleğim yakın zamanda iletişime geçeriz çok çok öpüyorum seni 😘😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
8,710
🤣🤣Şimdi de lokma oldum yaaa 🤣🤣😎😎🥰🥰
Bornova ‘da Zaim usta lokantası var ya 😍😍😍 you tube’den her gün seyr ediyorum sırf onun için İzmir’e gelesim var 🤣🤣 gelmişken bi kg lokma alıp sana uğrayasım var ama 🤣🤣🤣
İşler güçler işte hayaller Paris gerçekler Grandbazaar 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bornova ‘da Zaim usta lokantası var ya 😍😍😍 you tube’den her gün seyr ediyorum sırf onun için İzmir’e gelesim var 🤣🤣 gelmişken bi kg lokma alıp sana uğrayasım var ama 🤣🤣🤣
İşler güçler işte hayaller Paris gerçekler Grandbazaar 🤣🤣
Yok hiç duymadım bilmiyorum orayı 🤣🤣de artık gelirseniz bana da gelirken getirirsiniz lokma 😉😉nasip diyelim artık yapcak bişey yok 😉😉😉🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye