Orkidenin ömrü kısa olur sevgimin ömrü yok gönlümün efendisi 😍😘🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
Walla güzel planlamaymis hocam,not edildi.Yani illa İzmir ‘e gel sabahleyin boyoz ye , öğlene söğüş ye , akşama Güzelbahçe rakı&balık yap , gece de beni ye diyorsun 🤣
Evet yaaa işte beni üzen de bu biliyormusun bu kadar güzel bir çiçek neden ömrü kısa oluyor 😔 belki ben ona iyi bakarım inşallah 🙏🙏🥰🥰 sevginin ömrü hiç bitmesin gönlümün sultanı 🥰🥰🥰😎😎Orkidenin ömrü kısa olur sevgimin ömrü yok gönlümün efendisi 😍😘
Yok ben hiç bunları düşünmedim, düşünmüyorum direk çıktım ve sonuç buuu🤣🤣😘😘😘😎😎Şimdi ben buraya niye çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım?Bunu izaha gerek yok . Gördünüz yürüdüm çıktım.Cikmamista olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdir , çıkmamışsam cikmamişimdir.Buraya ciktikta sonradan çıkmadık mı dedik ? Sahi ya ben buraya neden çıktım .Kim çıkardı beni buraya....
İzmir'e gelipte bunları yemeden gitmek olmaz 🥰🥰benide tatlı niyetine yersiniz artık 🤣🤣😎😎🥰🥰👻👻Yani illa İzmir ‘e gel sabahleyin boyoz ye , öğlene söğüş ye , akşama Güzelbahçe rakı&balık yap , gece de beni ye diyorsun 🤣
Sen hep kopya çek 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰🥰Walla güzel planlamaymis hocam,not edildi.
Çok teşekkür ederim bitanem o senin kalbinin güzelliği güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim seni seviyorum ❤️❤️❤️ güzel kalpli adam 🌺🌺🌺 özlendin... meleğin seni öpüyor 💋💋💋🌹 Yine yeniden her zaman çiçeklerden daha güzel.kokun çiçekleri kıskandıracak kadar harika bir koku. Tenin ipeksi ve pürüzsüz. Kalbin tertemiz ve çok güzel yaaa sen bambaşka bi varlık sın kanatsız meleğim 🌹 CANSEL ULUSOY 🌹😍
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰Seninn yerin her daim nirvana
Çok teşekkür ederimSeninn yerin her daim nirvana
Çok yakın zamanda bir İstanbul planım olucak merak etmeyin paylaşım yapıcam 😉😉🥰🥰🥰Transfer dönemi futbolcu bekleyen taraftar misali!
Come to İstanbul Cansel!
Come to 😔😔
yakışır🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
Alemin gözü onda Cansel artık İstanbul'da Ooooo alemin kraliçesi geliyoo geliyo geliyoooo burası Sosyalforum burdan çıkış yokÇok teşekkür ederim
Çok yakın zamanda bir İstanbul planım olucak merak etmeyin paylaşım yapıcam 😉😉🥰🥰🥰
İzmir lokması ; @Cansel Ulusoy 🤣🤣🤭İzmir'e gelipte bunları yemeden gitmek olmaz 🥰🥰benide tatlı niyetine yersiniz artık 🤣🤣😎😎🥰🥰👻👻
Şahane bir cansel ulusoy güzelliği🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
harika bir çıkış🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
🌹🌹Sende çok özlendin meleğim yakın zamanda iletişime geçeriz çok çok öpüyorum seni 😘😘😘Çok teşekkür ederim bitanem o senin kalbinin güzelliği güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim bebeğim seni seviyorum ❤️❤️❤️ güzel kalpli adam 🌺🌺🌺 özlendin... meleğin seni öpüyor 💋💋💋
Teşekkürler bebeğim 💋yakışır
🥰🥰Çok teşekkür ederim 🥰🥰Alemin gözü onda Cansel artık İstanbul'da Ooooo alemin kraliçesi geliyoo geliyo geliyoooo burası Sosyalforum burdan çıkış yok
🤣🤣Şimdi de lokma oldum yaaa 🤣🤣😎😎🥰🥰İzmir lokması ; @Cansel Ulusoy 🤣🤣🤭
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋Şahane bir cansel ulusoy güzelliği
Teşekkürler 🥰 bakalım inerken nasıl olcak 🥰🥰🤣🤣🤣harika bir çıkış
Teşekkürler bebeğim biliyorum 🥰🥰 seviliyorsun 💋💋💋 ne zaman istersen 💋💋 bende seni çok öpüyorum 💋🌹🌹Sende çok özlendin meleğim yakın zamanda iletişime geçeriz çok çok öpüyorum seni 😘😘😘
Bornova ‘da Zaim usta lokantası var ya 😍😍😍 you tube’den her gün seyr ediyorum sırf onun için İzmir’e gelesim var 🤣🤣 gelmişken bi kg lokma alıp sana uğrayasım var ama 🤣🤣🤣🤣🤣Şimdi de lokma oldum yaaa 🤣🤣😎😎🥰🥰
Yok hiç duymadım bilmiyorum orayı 🤣🤣de artık gelirseniz bana da gelirken getirirsiniz lokma 😉😉nasip diyelim artık yapcak bişey yok 😉😉😉🤣🤣🤣Bornova ‘da Zaim usta lokantası var ya 😍😍😍 you tube’den her gün seyr ediyorum sırf onun için İzmir’e gelesim var 🤣🤣 gelmişken bi kg lokma alıp sana uğrayasım var ama 🤣🤣🤣
İşler güçler işte hayaller Paris gerçekler Grandbazaar 🤣🤣
İzmir'de Ziyaret edilecek kişi @Cansel Ulusoy 😍🥰😘❤️💋🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
Benim orkidemmde sensin bebeğimmm 🔥🔥🔥♥️♥️🥰🥰😍😍😘😘🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺
Yok yok birşey olmaz merak etme alışığım ben 🤣🤣🥰🥰🤗🤗Kız düşeceksin oradan hemen in aşağı 🤩🤩
Teşekkürler bebeğim ne zaman istersen 💋💋🥰🥰🥰 tanışmak dileğiyle 🥰🥰İzmir'de Ziyaret edilecek kişi @Cansel Ulusoy 😍🥰😘❤️💋
Tamam olur çok sevinirim 🤗🤗🥰🥰Benim orkidemmde sensin bebeğimmm 🔥🔥🔥♥️♥️🥰🥰😍😍😘😘
Canımsınnn yaaa 😘😘😘😘🔥🔥🔥Tamam olur çok sevinirim 🤗🤗🥰🥰
💋💋💋💋Canımsınnn yaaa 😘😘😘😘🔥🔥🔥
En tatlı yerinden öpüyorum senii 😘😘😘😘♥️
Ama yakalarsam muck muck 💣❤️🌸🔥😈🌺Orkideleri çok seviyorum 🌺ama sizide çok seviyorum 🌺🌺🌺