1 Mart Cuma günü bahar ayının ilk gününe ve günün ilk misafiri olarak Bahar hanımla buluştuk. Kendisi her zamanki gibi yine güzeldi zaten güzelliğine diyecek pek birşey yok bir kaç hafta öncesinde yine beraber 2 saatlik görüşme yapmıştık kendisine doyamamistim yine 2 saatlik program ile görüştük. Bahar ile vakit nasıl çabucak geçiyor anlamıyorum güzel sohbetine doyum olmuyor.
Özel anlara pek girmeye gerek yok Bahar hanımı tanıyan arkadaşlar neyin ne olduğunu çok iyi bilir tanımayanlar ise kaybettiklerine yansinlar 😂🤣😂
Bahar hanima güzel dakikalar ve hoş sohbeti için kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Baharın müjdecisi olan ilk ayın kendisine bereket şans 🐞🐞 mutluluk ve güzellikler 🌹🌹getirmesini temenni ederim 😘😘😘
Seviliyorsun Güzel kadın ❤️💞❤️
Özel anlara pek girmeye gerek yok Bahar hanımı tanıyan arkadaşlar neyin ne olduğunu çok iyi bilir tanımayanlar ise kaybettiklerine yansinlar 😂🤣😂
Bahar hanima güzel dakikalar ve hoş sohbeti için kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Baharın müjdecisi olan ilk ayın kendisine bereket şans 🐞🐞 mutluluk ve güzellikler 🌹🌹getirmesini temenni ederim 😘😘😘
Seviliyorsun Güzel kadın ❤️💞❤️