Herkese Selamlar saygıdeğer form ailesi hayatın tadını anını her açıdan çıkarmak bir o kadar keyifli ve eğlenceli oluyor. Tatil yaptıktan sonra İstanbul'a tekrar rota oluşturdum hem işlerim gereği hemde biraz keyif yapmak neden olmasın diye düşündüm kendi kendime ve formda uzun zamandır kendisini sıkı takip ediyorum hatta paylaşım yaptığında teşekkürler sıkı takipçim derdi bana bazen emoji bazen de paylaşım teşekkürler ile iyice merak etmeye başladık birbirimizi hatta haliyle buna bir son vermek istiyordum ve hemen kendisiyle iletişime geçip 2 saatlik bir randevu oluşturdum içimi kapladı yine beni bir heyecan ve düştüm yollara hem yoğun bir gün hemde keyifli gün olacağı belliydi hissediyordum Bahar hanım ile iletişim halindeydik lokasyonu kısa mesafede ve Bahar hanım yönlendirmesiyle buldum kapıdan içeri girdiğimde heyecanım biraz artsada kontrol etmeye çalıştım karşımda kırmızı dekolteli esmer çikolata 🍫 tenli muhteşem kokusuyla cezbeden sıcak kanlı güzel karşılayan yeni bahar hanım hoşgeldin faslını yaparken havanın sıcak olmasıyla birlikte haliyle berbat olmuştum el yıkama faslına geçecektim ki Bahar hanım sen en iyisi duşa gir bende kahveni yaparım dedi tamam dedikten sonra salona geçtim kahvelerimizi içerken sohbet etmeye başladık. Bahar hanım'i hem sosyal medya'dan hemde formda takip ettiğim için çok aktifsin ister istemez bir merak ediyor insan ama sonuçta tanıştık dedi sohbetten sonra sıra yatak odası geldiğinde loş ışıklı güzel bir yatak odasında yan yana yatıp başladık sevişmeye dudaklarını ve dilini çok İyi kullanıyor. Karşılıklı oral ve istediğimiz pozisyonda yaptıktan ve orgazm ulaştıktan sonra Bahar hanım'in bu işler emoji savaşı ile öyle kolay olmuyor demesiyle birlikte gülüştük ve 1. Tur'u tamamlamış olduk. Dusumuzu alıp tekrar salona geçip muahbbeti etmeye başladık Bahar hanım sohbeti seven cana yakın sonra tekrardan Los ışıkta o güzel çikolata tenini zevkle seyrettikten sonra canımız neyi isterse onu yapıp 2. Turu tamamladik artık veda vakti gelmişti veda öpücüğünu aldıktan sonra evinden ayrıldım benim için biraz geç bir tanışma olsada bazen hayat şartlarını uydurmak zaman alıyor. Sonuç olarak Bahar hanım eve giriş çıkış park sorunu yok kendisini rahatlıkla ziyaret edebilirsin herkesin bir bahar havası almaya ihtiyaci vardır. Ben fazlasıyla aldım teşekkürler Bahar hanım tekrardan herkese saygılarimi sunarım. Sağlıcakla kalın rotamız her zaman güzel olsun sağlıklı günlere 🤗🃏