Onaylı Referans Bahar Geldiii :D

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
12,059
Merhabalar Sosyal dostlar;

Haftasonu bazı işlerin karışmasıyla görüşme yapıp yapmama konusunda kararsız kalmışken @Bahar hanımla iletişime geçtim... Sağolsun son dk olmasına rağmen kırmadı beni..🙏 Yazışmalar oldukça net ve hızlıydı.. Hemen plaımızı yaptık..👍

Evi çok merkezi bi noktada.. otopark yada toplu taşıma farketmez, ulaşmada potansiyel sıkıntıların hiç biri yok yani...👍 Ben konuştuğumuz saatten biraz erken gittim ve beklemeye koyuldum.. Son dakika talebim olmasına rağmen bi saniye bekletmeden tam saatinde hazırdı @Bahar .. bunun için de teşekkür ediyorum..

İçeri girer girmez önce sımsıcak sarılması ve gülücüklerle karşıladı beni (içimden bu görüşme çok güzel geçicek dedim).. ama sonra karşıma dikilip ellerini beline koyup "sen nie bugune kadar bana gelmedin bakiyimm" dedi (bu seferde içimden aha yandık dedim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: )..

İki saat içinde çok güzel çok sıcak çok içten ve çookk samimi sohbetler ettik.. :love::love: Ama özel anlar bambaşkaydı.. ben anlatmayı beceremem normalde ama azcık değinmek istediğim iki konu var.. ;):unsure: Öpüşmesi ve oral performansı muhteşemdi.. Çok üst seviye bi görüşme oldu benim için..

@Bahar muhteşem ev sahpliğin, kibarlığın ve samimiyetin için çok teşekkür ediyorum bir kez daha..😍😘 Doğumgünümde tekrar görüşme sözünü hatırlatırım ara ara.. 😜😜
Çok öpüyorum seni güzel kadın😘😘

💛💙BİRGÜN HERKES SOSYAL OLUCAK!!💙💛

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
42,982

Haftasonu bazı işlerin karışmasıyla görüşme yapıp yapmama konusunda kararsız kalmışken @Bahar[/USER] hanımla iletişime geçtim... Sağolsun son dk olmasına rağmen kırmadı beni..🙏 Yazışmalar oldukça net ve hızlıydı.. Hemen plaımızı yaptık..👍

Evi çok merkezi bi noktada.. otopark yada toplu taşıma farketmez, ulaşmada potansiyel sıkıntıların hiç biri yok yani...👍 Ben konuştuğumuz saatten biraz erken gittim ve beklemeye koyuldum.. Son dakika talebim olmasına rağmen bi saniye bekletmeden tam saatinde hazırdı @Bahar .. bunun için de teşekkür ediyorum..

İçeri girer girmez önce sımsıcak sarılması ve gülücüklerle karşıladı beni (içimden bu görüşme çok güzel geçicek dedim).. ama sonra karşıma dikilip ellerini beline koyup "sen nie bugune kadar bana gelmedin bakiyimm" dedi (bu seferde içimden aha yandık dedim :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: )..

İki saat içinde çok güzel çok sıcak çok içten ve çookk samimi sohbetler ettik.. :love::love: Ama özel anlar bambaşkaydı.. ben anlatmayı beceremem normalde ama azcık değinmek istediğim iki konu var.. ;):unsure: Öpüşmesi ve oral performansı muhteşemdi.. Çok üst seviye bi görüşme oldu benim için..

@Bahar muhteşem ev sahpliğin, kibarlığın ve samimiyetin için çok teşekkür ediyorum bir kez daha..😍😘 Doğumgünümde tekrar görüşme sözünü hatırlatırım ara ara.. 😜😜

paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907 ve Bahar
Durum
Sosyal Coin
8,710
SOSYAL mesajlı paylaşıma teşekkürler, laf aramızda bomonti den carlberg e geç bence, güzel bira bak, ısmarlayayım bi tane, başka içmezsin bak, o kadar diyorum :D
Yaw herkese ısmarlıyorsun ben rakı diyorum bana diyorsun belki bira 🤣🤣 alacağın olsun 😂

Bu arada sevgili @Alpi1907 ve de @Bahar tanışmanız hayırlı, sevişmeleriniz daim olsun..

Durum
Sosyal Coin
41,379
Tanıtım Konusu Referansları

Haftasonu bazı işlerin karışmasıyla görüşme yapıp yapmama konusunda kararsız kalmışken @Bahar[/USER] hanımla iletişime geçtim... Sağolsun son dk olmasına rağmen kırmadı beni..🙏 Yazışmalar oldukça net ve hızlıydı.. Hemen plaımızı yaptık..👍

Öncelikle bu güzel ve anlamlı referansın için çok tşk ederim sana sevgili @Alpi1907 😍😍😍😍 anlık bir program yapmamıza ragmen çok keyifli dolu dolu iki saat geçirdim iyi ki tanıdım seni 😍🥰seni tanıştırdığı için sevgili dogumgünün de beraberiz 😍🥰🥰bir dahaki görüşmemize kadar kendine iyi bak
Öpüyorum seni tekrar görüşmek ve sevişmek üzere💋😍🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Alpi1907 ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
8,126
Gayet keyifli geçmiş belli ki bu görüşme 🤭🤭
@Bahar zaten sıcakkanlılık ve doğallık konusunda üst sıralara yerleşmiş bir partnerdir tanıdığım tüm kadınlar arasında ✌️
E sen de sempatik ve nazik bir beyefendi @Alpi1907 olunca güzel elektrik yakalanmış anladığım kadarı ile😈😈

İki tarafa da teşekkürler 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907 ve Bahar
Durum
Sosyal Coin
41,379
Tanıtım Konusu Referansları
@Bahar zaten sıcakkanlılık ve doğallık konusunda üst sıralara yerleşmiş bir partnerdir tanıdığım tüm kadınlar arasında ✌️
E sen de sempatik ve nazik bir beyefendi @Alpi1907 olunca güzel elektrik yakalanmış anladığım kadarı ile😈😈

Biz tşk ederiz hayatım 🥰🥰🥰ayreten de beni tanımadan da hakkımdaki düşüncelerin için de tşk ederim bizim tanışmamızın vakti gelmedi mi acaba 🥰😍😍

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,059

bu güzel yorum ve hakkımızdaki düşüncelerin için teşekkür ederim sevgili dostum🙏🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bahar
Durum
Sosyal Coin
12,059
Sevişmenize saglık tebrikler iki tarafa da

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşımınız için teşekürler

Paylaşım için teşekkürler...

Güzel paylaşım için teşekkürler

Güzel paylaşım ve referans için teşekkürler. Bahar hanım yakın zamanda🙏🤪🙈💋