Bade Hanım ile bugün cityloft 161'de görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Çok zarif ve kibar biri kendisi. Kesinlikle artık favorim, başkası ile görüşmeye gerek yok
Herşey çok güzeldi bir dahaki görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum 💋❤️Bade Hanım ile bugün cityloft 161'de görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Çok zarif ve kibar biri kendisi. Kesinlikle artık favorim, başkası ile görüşmeye gerek yok
Tanışmanıza sağlıkBade Hanım ile bugün cityloft 161'de görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Çok zarif ve kibar biri kendisi. Kesinlikle artık favorim, başkası ile görüşmeye gerek yok
paylaşımınız için teşekürlerBade Hanım ile bugün cityloft 161'de görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Çok zarif ve kibar biri kendisi. Kesinlikle artık favorim, başkası ile görüşmeye gerek yok
Güzel paylaşım icin teşekkürlerBade Hanım ile bugün cityloft 161'de görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Çok zarif ve kibar biri kendisi. Kesinlikle artık favorim, başkası ile görüşmeye gerek yok