Olumlu Görüşme Babybuse99 girdiğim riske değdi :)

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
19,000
Kimilerine riskli sulardır kuşlusitedeki fotoğrafları güzel kadınlar. Bana göre riske girmeye değiyor. Dün akşam girdiğim riskin karşılığını aldım. Fotolardaki kadın karşımdaydı. Amacı ilk olarak zevk almaktı ve güzel vakit geçirmekti. Zaten sohbet sohbeti açınca anlıyor insan karşısındakini. Ben güzel bir gece geçirdim. Otel odasında şarap şişesine sarılmadan, mutluluk dolu vakit geçirdim. Birde karşımda fotoğraflardan alakasız bir kadın çıkmadı. Kısacası gecem güzeldi. Kadın güzeldi. Geçirdiğim her dakika eşsizdi :)

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Kimilerine riskli sulardır kuşlusitedeki fotoğrafları güzel kadınlar. Bana göre riske girmeye değiyor. Dün akşam girdiğim riskin karşılığını aldım. Fotolardaki kadın karşımdaydı. Amacı ilk olarak zevk almaktı ve güzel vakit geçirmekti. Zaten sohbet sohbeti açınca anlıyor insan karşısındakini. Ben güzel bir gece geçirdim. Otel odasında şarap şişesine sarılmadan, mutluluk dolu vakit geçirdim. Birde karşımda fotoğraflardan alakasız bir kadın çıkmadı. Kısacası gecem güzeldi. Kadın güzeldi. Geçirdiğim her dakika eşsizdi :)
Hoş bir görüşme olmuş bi inceleyeyim profilini :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: MoonShadow
Durum
Sosyal Coin
27,966
Tanişmaniza sağlık Rose şarap sever kendisi, dip oral'da iddialı 😉

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Kendi halinde olmaktan memnun. Davet etsenizde gelirmi bilmem. Ama tanımanızda güzel olur. 😁
Yok artık foruma davet konuları biraz farklı olacak. Sanırım ben teklif götürdüğümde basit sıradan ilan sitecileri gibi düşünüyorlar sonra platformu insanlardan duyup öğrendikçe bana verdikleri ilk cevaptan pişman olup gelmek istediklerini de beyan edemiyorlar :)
Ön yargılar işte :) Maalesef sizlerden referans almadan bizden bahsetmediğiniz hiç bir partnere davet götürmüyoruz uygun gördüğümüz forumda olmasını istediğimiz kişiler hariç :)

Durum
Sosyal Coin
8,833
Ankara nin prensesi çok düzgün fizikli ve genç biri defalarca görüştüm ve görüşürüm kendi yeride var

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2
Durum
Sosyal Coin
19,000
Rica ederim ne özürü bende şaşırdım Ankara'da ne işi var diye 😉
Birisi ankara diye yorum yazmış. Bu arada ben sayısı için 118 den fazla bşr rakam söylemişti. Ama tanışmak güzeldi ve yeniden buluşacam. Çünkü az kişi ile sürekli görüşmeyi seven birisiyim ben :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
27,966
Birisi ankara diye yorum yazmış. Bu arada ben sayısı için 118 den fazla bşr rakam söylemişti. Ama tanışmak güzeldi ve yeniden buluşacam. Çünkü az kişi ile sürekli görüşmeyi seven birisiyim ben :)
En güzeli öyle ama bir müddet sonra ilk heyecan kayboluyor 4 kez görüştüm ben sonra ara verince kaldı

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye