Onaylı Referans @azraistanbul

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
554
Keyifli forumlar;
Forumdan ilk görüşmeyi kendisiyle yaptım, kapıda gördüğümde şaşırdım kesin yanlışlıkla başka birisi geldi dedim herhalde bu kadar güzel olamaz kendisi çok ilgili hoş sohbeti vardı,

kesinlikle çok orantılı bir güzellik kendisi yüzü harika,çok güzel ilgilendi çok yorgun gitmeme rağmen ölüyü diriltti diyebilirim bi dahakine kesinlikle söz verdim dinlenmiş hazırlancam

Durum
Sosyal Coin
18,850
Tanıtım Konusu Referansları
Keyifli forumlar;
Forumdan ilk görüşmeyi kendisiyle yaptım, kapıda gördüğümde şaşırdım kesin yanlışlıkla başka birisi geldi dedim herhalde bu kadar güzel olamaz kendisi çok ilgili hoş sohbeti vardı,

kesinlikle çok orantılı bir güzellik kendisi yüzü harika,çok güzel ilgilendi çok yorgun gitmeme rağmen ölüyü diriltti diyebilirim bi dahakine kesinlikle söz verdim dinlenmiş hazırlancam
💫💫Teşekkür ederim referansın için tekrar görüşmek dileğiyle 😇💫💫

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kawabanga, Arass ve Fatihse
Durum
Sosyal Coin
32,898
Keyifli forumlar;

Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: azraistanbul
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye