Orta Asya’nın keşfedilmeyi bekleyen güzellerinden sıradaki durağım @Azaliya ’dı. İletişim hızlı ve pürüzsüzdü. 2 saat planladığım görüşme böyle bir güzellik ile karşılaşınca 5 saat sürdü. 😊 Mekan bilindik yer. Azaliya şu ana kadar orada görüştüğüm en güzel kızdı. 22 yaşında olmasının verdiği gençlik ile hayat dolu, gezmeyi seven, neşeli ve vücudu diriydi. Çok tatlı bir kız. Normalde kendi yaşıma (34) yakın hatunlar ile görüşme yapmaya çalışıyorum fakat bu aralar nedense 20-23 aralığında geziyorum. 😅
Azaliya ile yedik içtik seviştik güzel vakit geçirdik. Doggydeki manzara efsanelerim arasına girdi. Öpüşmesi güzel. Ağırlaması güzel, Türkçesi idare eder, iletişimde biraz translate yardımı aldım. Evi temiz ve düzenli, masada ikram yoktu ama benim için önemli bir detay değil.
Yorulduğum ve yorduğum bir görüşme oldu. 😀
@Azaliya ’ya beni misafir ettiği için teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle. 🌹
Azaliya ile yedik içtik seviştik güzel vakit geçirdik. Doggydeki manzara efsanelerim arasına girdi. Öpüşmesi güzel. Ağırlaması güzel, Türkçesi idare eder, iletişimde biraz translate yardımı aldım. Evi temiz ve düzenli, masada ikram yoktu ama benim için önemli bir detay değil.
Yorulduğum ve yorduğum bir görüşme oldu. 😀
@Azaliya ’ya beni misafir ettiği için teşekkür ederim, tekrar görüşmek dileğiyle. 🌹