- İstatistikte sabit
Kullanıcı adı:
İsim (Name): Azaliya
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 72
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 100
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : +905340795887
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Azaliya 🌺
Orta Asya güzeli 🌺
Güleryüzlü, bakımlı, sempatik, karşılıklı iletişimi önemseyen ve kendine güveni tam bir kadınım
Fotoğraflarım güncel, orijinal ve bana aittir.
‼️Temizliğe çok dikkat ederim sizden de aynı özeni bekliyorum
Her şeyi sevgili tadında sürdüreceğiz.
‼️Önemli Not :Beklentilerim kısmında belirttigim gibi Temizlik ve bakımınıza,ağız hijyeninize özen gösterin.
“Özel Bölgenizde”
Siğil
Mantar
Egzama
Akıntı
Kondilom gibi bulaşıcı olduğu bilinen bir hastalığınız yok ise;
"Kondomsuz Oral Sex" servisi veriyorum. Aksi durumlarda "Kondomlu Oral Sex" hizmeti veriyorum.
️‼️Süremiz bitince lütfen size belli etmemi beklemeyin,ne kendinizi ne beni o konuma sokmayın lütfen.
️
1saat - 3.000tl 1 seans
2saat - 5.000tl 2seans
3saat - 7.500tl 3seans
4saat - 9000tl 4 seans
5saat - 12.000tl 5 seans
Gecelik - 20.000 tl
GELİNCE PARAYI PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE
Outcall görüşmeler yapmıyorum
Randevu için WHATSAPPTAN ulaşabilirsiz,
🚫LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
İsim (Name): Azaliya
Yaş (Age) : 22
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Kartal
Boy (length): 168
Kilo (Weight): 58
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 100
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 72
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 100
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Buğday
Vücut Tipi (Body Type) : Fit (fit)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), DFK (Deep french kissing), Striptease, Kucakdansı (Lap Dance), 69 (69 sex pozisyonu)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok) (limitless), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım (my bans): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), Yutma (Swallowing9, Anal Rimming (Anüs Yalama), A-Level (Anal sex)
İletişim (Contact) : +905340795887
Hakkımda (About Me): Merhaba ben Azaliya 🌺
Orta Asya güzeli 🌺
Güleryüzlü, bakımlı, sempatik, karşılıklı iletişimi önemseyen ve kendine güveni tam bir kadınım
Fotoğraflarım güncel, orijinal ve bana aittir.
‼️Temizliğe çok dikkat ederim sizden de aynı özeni bekliyorum
Her şeyi sevgili tadında sürdüreceğiz.
‼️Önemli Not :Beklentilerim kısmında belirttigim gibi Temizlik ve bakımınıza,ağız hijyeninize özen gösterin.
“Özel Bölgenizde”
Siğil
Mantar
Egzama
Akıntı
Kondilom gibi bulaşıcı olduğu bilinen bir hastalığınız yok ise;
"Kondomsuz Oral Sex" servisi veriyorum. Aksi durumlarda "Kondomlu Oral Sex" hizmeti veriyorum.
️‼️Süremiz bitince lütfen size belli etmemi beklemeyin,ne kendinizi ne beni o konuma sokmayın lütfen.
️
1saat - 3.000tl 1 seans
2saat - 5.000tl 2seans
3saat - 7.500tl 3seans
4saat - 9000tl 4 seans
5saat - 12.000tl 5 seans
Gecelik - 20.000 tl
GELİNCE PARAYI PEŞİN ALIYORUM ZARF İÇİNDE
Outcall görüşmeler yapmıyorum
Randevu için WHATSAPPTAN ulaşabilirsiz,
🚫LÜTFEN ARAMAYIN/Telefonda konuşmuyorum.
Referanslarım (My references):
Fotoğraflarım (My Photos):
Diğer Fotoğraflarım (My Other Photos): (SORUYA CEVAP VERMEDI)
Ekli dosyalar
-
IMG_3427.jpeg79.8 KB · Görüntüleme: 2,651
-
IMG_3428.jpeg63.5 KB · Görüntüleme: 2,194
-
IMG_3431.jpeg59.9 KB · Görüntüleme: 2,095
-
IMG_3430.jpeg71.6 KB · Görüntüleme: 1,984
-
IMG_3429.jpeg59.2 KB · Görüntüleme: 1,977
-