Malesef ben👆Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
🤭😅Malesef ben👆
Ne zamana randevu alabilim ❓❓😍😍
Ugraşmaniz lazim yok oyle hemen randevu🤣Ne zamana randevu alabilim ❓❓😍😍
Çok haklısınız 👍Ugraşmaniz lazim yok oyle hemen randevu🤣
sevişelim yine çok özledim amaSevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Ben varım ama seninle sevişmek bu işin nirvanası gibi duruyor. O yüzden en sona bırakmak daha mantıklı. .😍Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Sewişmişliğim var , yine sewişesim daha çok varSevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Malesef bende senin o güzelliğini yakından görmedim muhteşem tadında bakamadım ☺️🧿🎉🌸Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Sabahlara kadar içsek sevişsek,ne ben işe gitsem,ne sen ayılsan.Derin bir uykunun dibine düşsek, içim ürperiyor ya evde yoksan ☺️😘Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Maalesef ben kaldım ama elbet bir gün.. 😄😋😜😘😘Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
😋😍🥰sevişelim yine çok özledim ama
Hayda listen sonundayiz😅😅Ben varım ama seninle sevişmek bu işin nirvanası gibi duruyor. O yüzden en sona bırakmak daha mantıklı. .😍
🤭😅Sevişenler ne kaldıracak 😅
Ne ara seviştik🤭😅Sewişmişliğim var , yine sewişesim daha çok var
🤭☝️ ben
Valla en sevdigim 😋Sabahlara kadar içsek sevişsek,ne ben işe gitsem,ne sen ayılsan.Derin bir uykunun dibine düşsek, içim ürperiyor ya evde yoksan ☺️😘
Epey oldu , ama özleyecek kadar desem , daha doğru bir cevap olurNe ara seviştik🤭😅
Denenmeli 🚬🛌🔥Valla en sevdigim 😋
ben kuzum ☝️☝️☝️😊Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
E Istanbul'dasın güzelim Ankara'da olsan yarın geliyim. 🤣Hayda listen sonundayiz😅😅
Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Sevişelim ama az olmaz 🌸🍬🥰😍Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
☝🏻 🤣Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Ben varımmm 🙋🍑🍊👅🙈😘 beni bi araya sıkıştırsan🤪Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
😋🥰😍🤩Ben seviştim ama çok zaman geçti.en kısa zamanda sevişmek üzere
Ben varım ama gelirsem bu kadar zamandan sonra az sevişmeyle olmaz, çok sevişmek lazım....Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Canim🥰😍Epey oldu , ama özleyecek kadar desem , daha doğru bir cevap olur
😍🥰🤩Malesef bende senin o güzelliğini yakından görmedim muhteşem tadında bakamadım ☺️🧿🎉🌸
Ben hala sevişmedim yaSevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
🥰😛az olmasa çok olsa 🤪
🥰ben kuzum ☝️☝️☝️😊
bennnnnnnnSevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Ben varım inşallah en kısa zamanda olucakSevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
İşin garip tarafı bu kadar çok sizinle sevişmek isteyip de sevişemeyen ben varım sanki 🙈 🎈Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅
Ben 👆Sevişmeyen kim var benle 🤭 parmak kaldirsin😅