Yine o harika bacaaklaarrr 🔥 🧿🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
Çok seviyorum 🥰🥰😎😎Yine o harika bacaaklaarrr 🔥 🧿
Çok teşekkür ederim @Arass bey çok naziksiniz gerçekten mahçup oluyorum 🙏🙏💋💋❤️🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , pürüssüz bacaklarınız ve güzel teniniz ile muhteşemsiniz
Güzele ne yakışmaz,🧿🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
Bence giyen daha da önemli🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
Ya sen bebiş🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
ayakkabılar bahane cansel ulusoy şahane🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
😍😍😍🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
Yok onları değil beni yesinler 🤭🤭😎😎🥰Ayakkabılarini yesinler senin 🤩🤩😘😘
Teşekkürler canım ❤️❤️❤️Güzele ne yakışmaz,🧿
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Bence giyen daha da önemli
Yaa ben nee 🤣🤣Ya sen bebiş
Hmm güzel bir paylaşım teşekkürler bebeğim 💋💋💋ayakkabılar bahane cansel ulusoy şahane
Bebişim 🥰🥰🥰🥰
🥰🥰🥰Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋
Ne demek ben çok teşekkür ederim,❤️🌹❤️Teşekkürler canım ❤️❤️❤️
Hahaha seni yeriz tabiki hemde ballı lokma misali her yerini 🤩🤩😘😘😘Yok onları değil beni yesinler 🤭🤭😎😎🥰
💜💜💜💜💜💜💜
Teşekkürler canım benim ❤️❤️❤️Güzele ne yakışmaz ki 🫶🫶🌹🌹
Yeter teşekkür etmeyelim 🤗🤗🤪🤪🥰🥰 yüz yüze gelince çok ederizz 🥰🥰😎😎Ne demek ben çok teşekkür ederim,❤️🌹❤️
Kesinlikle biz öyle yapalım 😘Yeter teşekkür etmeyelim 🤗🤗🤪🤪🥰🥰 yüz yüze gelince çok ederizz 🥰🥰😎😎
Tamam olur yiyin 🤗🤗🥰🤪🤭lokma çok severim birde şerbetli ise offf ne güzel olur bak şimdi canım çekti yaa🤗🤗🤣🤣🤭🤭Hahaha seni yeriz tabiki hemde ballı lokma misali her yerini 🤩🤩😘😘😘
Tabiki ozaman teşekkür etmeye zaman kalır mı bilmem amaa 🤭🤭🤭🤣🤣🥰🥰😎 neyse konuşuruz onuda 🙈🙈🥰😎😎😎Kesinlikle biz öyle yapalım 😘
Teşekkürle başlarız gerisi gelir 🍷Tabiki ozaman teşekkür etmeye zaman kalır mı bilmem amaa 🤭🤭🤭🤣🤣🥰🥰😎 neyse konuşuruz onuda 🙈🙈🥰😎😎😎
Bak bu çok güzel bir cevap oldu mantıklı 🥰🥰🙈🙈🤣😎😎 tamam öyle yapalım 🥰🥰🤭🤭Teşekkürle başlarız gerisi gelir 🍷
Bacaklar ve o seksi ayakkabılarınız mantık bırakmadı ama demekki bir gram kalmış 😘😂Bak bu çok güzel bir cevap oldu mantıklı 🥰🥰🙈🙈🤣😎😎 tamam öyle yapalım 🥰🥰🤭🤭
Deme benimde canım Cansel çekti ballı lokma neymiş senin yanında 🤩🤩🤩😘😘😘Tamam olur yiyin 🤗🤗🥰🤪🤭lokma çok severim birde şerbetli ise offf ne güzel olur bak şimdi canım çekti yaa🤗🤗🤣🤣🤭🤭
Bizim için de ayakkabılarınızın içindekiler önemli Cansel hanımcığım 🎈🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
Yerimmm senin ayakkabılatını😂😂🤣🤪🤗Hiç bitmeyen ayakkabı sevdam 🤭😎🥰🤣
🤣🤣🤣O bir gram aklınızda gelince alırım artık o şimdilik kaldın sizde 🤭🤭🤭🤣🤪🤪🥰☺️☺️😎😎Bacaklar ve o seksi ayakkabılarınız mantık bırakmadı ama demekki bir gram kalmış 😘😂
Bence ikiside olsa daha güzel daha tatlı olur gibime geldi sankimm🤪🤪🤣🥰🥰☺️Deme benimde canım Cansel çekti ballı lokma neymiş senin yanında 🤩🤩🤩😘😘😘
Tamam anladım bennn oda en kısa zamanda 🥰🥰☺️☺️😎🤭🤭Bizim için de ayakkabılarınızın içindekiler önemli Cansel hanımcığım 🎈
Ayakkabıları değil ama ayaklarımı yiyebilirsin🤗🤗🤭😎😎🥰🥰Yerimmm senin ayakkabılatını😂😂
Oda olur😂Ayakkabıları değil ama ayaklarımı yiyebilirsin🤗🤗🤭😎😎🥰🥰
Tamamdır onu sizin için saklıyorum 😘🤣🤣🤣O bir gram aklınızda gelince alırım artık o şimdilik kaldın sizde 🤭🤭🤭🤣🤪🤪🥰☺️☺️😎😎
Tamam anlaştık 🤣🤣🙈🙈🥰🤗🤗unutma amaa😎😎😉😉Oda olur😂
Tamam en güzel yerde saklayın lütfen 🙏🙏🥰🥰🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️Tamamdır onu sizin için saklıyorum 😘
😘🔥🌹❤️😘🔥🌹❤️Tamam en güzel yerde saklayın lütfen 🙏🙏🥰🥰🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️
😀😀Asla unutmamTamam anlaştık 🤣🤣🙈🙈🥰🤗🤗unutma amaa😎😎😉😉
Bak buda güzel teklif ballı Cansel hımmm 🤩🤩🤩😘😘Bence ikiside olsa daha güzel daha tatlı olur gibime geldi sankimm🤪🤪🤣🥰🥰☺️