Avrupa Yakası Tavsiye

Durum
Sosyal Coin
10,498
Merhaba arkadaşlar ; yakında İstanbul’a iş ziyaretinde bulunacağım ve fırsat bulmuşken kendime de zaman ayırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz hanımefendiler var mıdır ? Rica etsem yardımcı olur musunuz ? Referansım yok ve burdan ya da Twitter dan kimseyle görüşmedim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
25,714
Merhaba forumu inceleyerek referansları okuyarak kendiniz karar verebilirsiniz .. başkasına hoş gelen size uymaz kendi isteğinize, beğeninize göre seçmeniz daha mantıklı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
10,498
Merhaba forumu inceleyerek referansları okuyarak kendiniz karar verebilirsiniz .. başkasına hoş gelen size uymaz kendi isteğinize, beğeninize göre seçmeniz daha mantıklı
Forumda Avrupa yakasındaki hanımefendi sayısı bana az geldi sanki

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Abicim gir ana sayfadan in aşağı in oradan saga sap ilkokul, ilkokuldan sola dön heykel var heykelden içeri doğru giriyorsun büyük bir cinar ağacı var geç onu kocaman bir dulkan tabelada yazıyor Istanbul Avrupa Yakası seç beğen al 😉
Veya hazreti gogılın mebse gir konuşarak adresi sor yürücen mi arabaylan mı yoksa kadirbüslen mi nasıl istiyorum dersen sana tarif ediyor hemide gadın sesi 🤭🤭🤭

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Haknsrvt34, Hawkeye ve xxxxxxxxxxxx

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba arkadaşlar ; yakında İstanbul’a iş ziyaretinde bulunacağım ve fırsat bulmuşken kendime de zaman ayırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz hanımefendiler var mıdır ? Rica etsem yardımcı olur musunuz ? Referansım yok ve burdan ya da Twitter dan kimseyle görüşmedim.
O zaman önce referans nasıl alınır konusuna bakmanızı tavsiye edeceğim :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye