Onaylı Referans Ateşli ve güzel kadın...

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,961
Cansel ile 4. veya 5. görüşmemiz. Kendisi o kadar tatlı o kadar güzelki her defasında etkilenmemem imkansız gibi birşey. Özel anılarımız bizde kalsın ama muhteşem bir aurası var. İnsanı kendindem geçiriyor. Her an bir süprizle karşılaşabilirsin o derece 🤗 Kendisine bana ayırdığı güzel vakitler için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hem kendi hem gönlü güzel kadın seviliyorsun, harikasın 😘😘😘🥰

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel ile 4. veya 5. görüşmemiz. Kendisi o kadar tatlı o kadar güzelki her defasında etkilenmemem imkansız gibi birşey. Özel anılarımız bizde kalsın ama muhteşem bir aurası var. İnsanı kendindem geçiriyor. Her an bir süprizle karşılaşabilirsin o derece 🤗 Kendisine bana ayırdığı güzel vakitler için bir kez daha teşekkür ediyorum. Hem kendi hem gönlü güzel kadın seviliyorsun, harikasın 😘😘😘🥰
Bebeğim 4.5 değil 7. görüşmemiz oldu 🥰🥰 yanlış saymışsın🤣🤣🥰🥰 canım benim sende çok tatlı,kibar ve benim için harika bir partnersin ❤️❤️ bilirsin süpriz yapmayı severim süpriz yaparsan onuda severim 🤗🤗🤗 her görüşmemiz birbirinden güzel ve keyifli geçiyor bende sana herşey için teşekkür ediyorum daha uzun ve güzel görüşlerimize kocaman öpüyorum seni 💋💋💋💋 sende çok seviliyorsun bebişim 🥰🥰🥰

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: komodoejderi
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye