Moderatör tarafında düzenlendi:
Eşlik etmek tabi ki de, belki de canlı canlı yanında izlemekEşlik etmek mi ?
izlemek mi ?
Konu @EDA olunca karar vermek çok zor😅önce izle sonra eşlik et seçeneği talep ediyorum😁Eşlik etmek mi ?
izlemek mi ?
Davete icabet etmek gerekir sanırım ❤️🔥❤️🔥🫣🫣Eşlik etmek mi ?
izlemek mi ?
Hocam sen nasıl istersen öyle yaşayalım 🤭Eşlik etmek tabi ki de, belki de canlı canlı yanında izlemek
Bu muhteşem videoda sonra kalp ritmimi duymak istermisin💓💓💓💓💓💓💓
İzlemek bile müthiş yanında olup izlemek hatta eşlik etmek ama en heyecanlı yerinde bitti video 😘☺️🔥🌹
@EDA hanımcım çok zarifsiniz. 💓Sizinle böyle anları paylaşabilme şansına ulaşabilmeyi düşünebilmek bile çok keyifli 😇Hocam sen nasıl istersen öyle yaşayalım 🤭
olaganustu off harikasiniz....
eşlik etmemin zamanı geldi sanırım
Kesinlikle eşlik etmek 🥰 🥰
Nezaman kısmet olacak bilemedim
Talebiniz işleme alındı 😊😊Konu @EDA olunca karar vermek çok zor😅önce izle sonra eşlik et seçeneği talep ediyorum😁
Senin bu anlayışlı hallerin çok seksi🥰🙏🏻😘Talebiniz işleme alındı 😊😊
Elbet bir gün yangını beraber söndürürüz 🤭🤭Ah ah diyorum sadece içim yanıyor vallahi seni böyle görünce çok güzelsin 😍 @EDA
Yakın bir zamanda görüşmek ümidiyle🔥
Komşu olmak
Aramızdan havanın bile geçemeyeceği O sinüzoidal hareketleri beraberce yapabilmek için önce izlemek sonrasında eşlik etmek @EDA
@chewbacca teşekkür ederim 🥰İzlerken bile ateş bastı, yanında olmayı hayal bile edemiyorum, muhteşemsin 🔥
Owwwwww
Teşekkürler 🥰🥰Çok sevilesi hareketler 😍😍😘
Dans 🤭🤭Eda Hanım, neler yapıyorsunuz öyle 😍😍❤️🔥❤️🔥
Sana eşlik etmeyenin canı çıksın
Yorumunuz mükemmel 🥰🥰Oscar alan filim açılışı gibi adeta 👏👏👏
Son görüşmeden buyana değişti mi 😈😈Bu muhteşem videoda sonra kalp ritmimi duymak istermisin💓💓💓💓💓💓💓
Mükemmel olan sensin....Yorumunuz mükemmel 🥰🥰
Bilemem artık sen farklısın biliyorsun💓😈😈😈🔥🔥🔥 kalp ritmimi kat kat artırıyorsunSon görüşmeden buyana değişti mi 😈😈
Fantastik bakış açısı 😊😊Perdenin diger tarafinda olmak daha cazip geldi😅
İkimiz içinde uygun zamanda 😊😊Elerim ile soymak bakalım ne zaman nasip olacak
Daha heyecanlı video paylaşırım 🤭🤭İzlemek bile müthiş yanında olup izlemek hatta eşlik etmek ama en heyecanlı yerinde bitti video 😘☺️🔥🌹
Levent Hocam uygun zamanda tekrar güzel zaman geçiririz 🥰@EDA hanımcım çok zarifsiniz. 💓Sizinle böyle anları paylaşabilme şansına ulaşabilmeyi düşünebilmek bile çok keyifli 😇
İkisi bir arada çok güzel olur 😊😊Fevkaledenin fevkinde hem izler hem eşlik ederiz
Çok güzel fikir 😊😊Yatağa uzanıp izlemek, sonra eşlik edilir elbette
Bence de 😊😊eşlik etmemin zamanı geldi sanırım
Süpersin,ateş ediyorsun
Eşlik etmek tabikide ama izlemeside bambaşka bir zevk...
Genellikle eşlik etmek isteniyor 🥰🥰Kesinlikle eşlik etmek 🥰 🥰
En uygun zamanda 😊😊Nezaman kısmet olacak bilemedim
Tadında yanmak iyidir 😈😈Yanıyo yanıyo🔥
Bence de 😊İzlemek ayrı bir zevk ama eşlik etmeye gelince volkanlar patlar dereler taşar 🤩🤩💐💐💐
Görüşmek dileğiyle 😘Yakın bir zamanda görüşmek ümidiyle🔥
Güzel fikir 😊😊Komşu olmak
Bir gün gerçekleştiririz 😊😊Yanında olup izledikten sonra eşlik etmeyi tercih ederim. Bunu mutlaka yapmak isterim. 😘
Seninle herşeyi yaşamaya hazırım🫶
Sesli güldüm 😄😄Sana eşlik etmeyenin canı çıksın
Siz varsanız farketmez her ikisinde olur
Teşekkürler 🥰
Harikasın
Bende bilmiyorum acaba ne yapmalıyız 😈😈Zaten müthiiş bir fiziğin var😍😍😍🔥🔥🔥, bir de böyle erotik bir dans🤩🤩🤩🔥🔥🔥, off bilmiyorum ne yapmak lazım, bilemiyorum😜🤪
Önce izlemek sonra eşlik etmek😈
😆😆😆😘😘😘Bende bilmiyorum acaba ne yapmalıyız 😈😈
Seni güldürdüysem ne mutlu bana 😀Sesli güldüm 😄😄
eşlik edikmelik koşmalık😂
Teşekkürler 🥰🥰Mükemmel dans
İkisi bir arada 😊😊Eşlik etmek tabikide ama izlemeside bambaşka bir zevk...
Tadında yanmak iyidir 🤭 🤭Alev aldı ortalık. Eşlik etmelere doyulmaz😍😍
Ne zaman istersen beklerim 🥰Seninle herşeyi yaşamaya hazırım🫶
Memnuniyetle 😍😍Eşlik etmek tabiki güzellik
Terapi atölyesi 😊😊Şöyle arkana yaslanıcaksın güzel bi içecek biraz fındık fıstık sadece izleyip iş,güç,hayat stresi vb. Heeeerşeyi unutucaksın. Terapi resmen🤍
Hayır tek hakkın var 😈😈Önce izlemek sonra eşlik etmek😈
harika...Eda hanım whatsapptan mesaj atıyorum size.
Ozaman eşlik etmek isterim😈🔥🔥🔥💓🫠Hayır tek hakkın var 😈😈
Teşekkür ederim 🥰Harikasın
Lütfen yanlış anlama olmasın, geç gördüğüm mesajlara cevap vermiyorum.harika...Eda hanım whatsapptan mesaj atıyorum size.
Seyretmeye doyamıyorum seni
Teşekkürler 🥰Seyretmeye doyamıyorum seni
hem eşlik etmek hem izlemek nasıl yapılır bilmiyorum ama her hali güzel
whatsapp üzerinden yazışabilir miyiz Eda hanım? mesajlarım size ulaşmıyor sanırım.Teşekkürler 🥰
Uygun zamanda deneriz 😊hem eşlik etmek hem izlemek nasıl yapılır bilmiyorum ama her hali güzel
Geç gördüğüm mesajlara cevap vermiyorumwhatsapp üzerinden yazışabilir miyiz Eda hanım? mesajlarım size ulaşmıyor sanırım.