Güzellikle bu kaçıncı görüşmemiz oldu artık hatırlamıyorum ama araya baya zaman girmişti onun memleketine gitmesi benim iş yoğunluğum bazende denk gelemeyişlerimiz derken bügun vuslata erdik tekrar güzelliğim kapıyı ilk açtığında beni hemşire kostümüyle karşıladı ve beni acayip şaşırttı zaten heyecanlıydım iki katına çıktı el yüz temizliğinden sonra oturduk marinanın masa haliyle hazır ikramları şahane hiç değişmiyor güzelliğin sağolsun önemsediği hazırlığından yüzünde ki gülümsemeden davranışlarından her halinden belli oluyor.
Araya zaman girince haliyle birikmişlikler var sohbet uzadıkça uzuyor derken hadi sen banyoya dedi ve girdim çıkışında yaşadığım şeyler artık bende saklı çok özeldi herşey bal damlası yerin çok farklı bende sende biliyorsun biraz yorsamda birbirimizi çok iyi anlıyoruz artık güzelliğim benim düzgün insanlarla karşılaşman dileğiyle seviliyorsun tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum❤️❤️😘😘😘🙈
Araya zaman girince haliyle birikmişlikler var sohbet uzadıkça uzuyor derken hadi sen banyoya dedi ve girdim çıkışında yaşadığım şeyler artık bende saklı çok özeldi herşey bal damlası yerin çok farklı bende sende biliyorsun biraz yorsamda birbirimizi çok iyi anlıyoruz artık güzelliğim benim düzgün insanlarla karşılaşman dileğiyle seviliyorsun tekrar görüşmek dileğiyle öpüyorum❤️❤️😘😘😘🙈