Onaylı Referans asya güzeli Azaliya

• Konbuyu başlatan Ukyo
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
14,279
Forumda aklımı çelen güzellerden Azaliya ile hızlı ve kolay bir iletişim ile cumartesi gününe sözleştik. Kartal sahilde forumca bilinen rezidansa ulaşım yine kolaydı hızlıca yanında buldum kendimi

Rezidans girişine ulaşınca beklediğimden güzel bir afet karşıladı beni, içimden tebessüm ederek güzel manzaralı evine çıktık. Cezbedici bir yüzü ve vücudu var aynı zamanda güler yüzlü, samimi kendisi. Az biraz türkçe biliyor ama sorunsuz anlaştık. İki saatlik görüşmemiz baştan sona çok keyifli ve verimli geçti

güzel anlar için teşekkür ederim @Azaliya tekrar görüşmek üzere 😘

Durum
Sosyal Coin
16,649
Forumda aklımı çelen güzellerden Azaliya ile hızlı ve kolay bir iletişim ile cumartesi gününe sözleştik. Kartal sahilde forumca bilinen rezidansa ulaşım yine kolaydı hızlıca yanında buldum kendimi

Rezidans girişine ulaşınca beklediğimden güzel bir afet karşıladı beni, içimden tebessüm ederek güzel manzaralı evine çıktık. Cezbedici bir yüzü ve vücudu var aynı zamanda güler yüzlü, samimi kendisi. Az biraz türkçe biliyor ama sorunsuz anlaştık. İki saatlik görüşmemiz baştan sona çok keyifli ve verimli geçti

Referans ve paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ukyo
Durum
Sosyal Coin
5,653
Tanıtım Konusu Referansları

Çok teşekkür ederim canım 😘 çok güzel referansım için😍🤩 seni tanıdığıma çok memnun oldum 🤩tekrar görüşmek dileğiyle 🤗😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ukyo
Durum
Sosyal Coin
1,776
Referans için teşekkürler dostum azaliya aklıma ilk fırsatta görüşeceğim

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864