Aslı Özdemir instagram ,x

Durum
Sosyal Coin
26,307
İnstagram ve x de olan Aslı Özdemir adlı kişi ile görüşme yapılmıştır resimdeki kadar güzel pürüzsüz nazik sempatik olgun muhabbeti güzel seksi bayan kendisi şiddetle görüşme tavsiye edilir. Asla pişman olmazsınız doyumsuz olduğu doğrudur sizi uçuracak unutulmayacak hazlar yaşatacak kadar çekici

Durum
Sosyal Coin
8,148
İnstagram ve x de olan Aslı Özdemir adlı kişi ile görüşme yapılmıştır resimdeki kadar güzel pürüzsüz nazik sempatik olgun muhabbeti güzel seksi bayan kendisi şiddetle görüşme tavsiye edilir. Asla pişman olmazsınız doyumsuz olduğu doğrudur sizi uçuracak unutulmayacak hazlar yaşatacak kadar çekici
Referans için teşekkürler. Ancak o isimde ki profili bulamadım daha detaylı isim verme şansın varmı

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Zoe70
Durum
Sosyal Coin
1,155
Kullanıcı adını paylaşır mısın x ve Instagram da bulamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,578
Ümraniye tarafında oturan trans birey diye hatırlıyorum kendisini =)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
12,951
Hocam delik doğru yerdemiydi ?? Arkadaşların söylediğine göre durum vahim 🤦🏽🤦🏽🤦🏽
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş eskiden ayhan abiydi. Şimdi aslı abla olmuş

Ümraniye tarafında oturan trans birey diye hatırlıyorum kendisini =)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,733
Arkadaşlar zamparalıkta altın bilgi vereyim size,:
Sosyal ortamda, profil fotoğrafında, whatsapp mesajlarında yüzü açık foto paylaşanlardan uzak durunuz. %99,9 Nuri çıkar,
Benden size tavsiye...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: albatros 3333 ve randyiron
Durum
Sosyal Coin
787
instagram hesabına bakınca çok nuri gibi görünmüyor ama yınede forumdan vaz gecmemekte fayda var forum dışı görüşmeler genelde risklidir bana göre

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,044
İnstagramdaki resimlere bakınca birçok kadından daha kadın gibi. Orijinal kadını anlamak iyice zorlaştı.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,766
kesin bilgi arkadaşlar aslı özdemir trans birey daha önce yanlışlıkla başka bir foruma alınmış sonra trans olduğu için uzaklaştırılmıştır

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,032
Trans diyorlar hocam, siz ne diyorsunuz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,595
Hocam eğer öyleyse teknolojinin geldiği noktaya kurban olayım 😁🤣

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390