beylikdüzü uzak bi yoldu ama ilk olarak geçtiğimiz haftalarda bi pazar günü aslı'ya gitmeye karar verdim. kapı açıldı - gözlerim yerimden fırladı. Çünkü fotoğraflardan çok daha seksi ve yüzü de muhteşemdi. Bana harika şefkatli davrandı. Duş da almıştı harika kokuyordu. Sanki aylarca birbirini görmeyen ve birbirini arzulayan karı kocalar gibi seviştik. Bacakları mükemmeldi - kalçaları kalındı. Ve memeleri. (bir şiir de vardı ya memeleri kahramandı diye 😄) Evet tam olarak öyleydi. Olması gerektiği kadar yumuşak ve olması gerektiği kadar sert memeler.. Bazı büyük memeli kadınların memeleri çok yumuşak olur ya. Avuçladığınızda avuçlarınızı tam böyle doldurmaz. Ama aslının ki öyle değildi. Giyimi de muhteşemdi.
Kalçalar da dolgun - yüzünüze oturduğunda direk cennetin girişi gibi . Evet.. Teni de yumuşacık ve dolgun dolgun.. Daha ne denebilir ki !..
Uzun yıllar yapmadığım şekilde bi seksti... Kendisine buradan sevgilerimi sunuyorum. 😋
Daha sonra 2 defa daha gittim.
Müsayit zamanlarımda tekrar gideceğim muhtemelen.
Kalçalar da dolgun - yüzünüze oturduğunda direk cennetin girişi gibi . Evet.. Teni de yumuşacık ve dolgun dolgun.. Daha ne denebilir ki !..
Uzun yıllar yapmadığım şekilde bi seksti... Kendisine buradan sevgilerimi sunuyorum. 😋
Daha sonra 2 defa daha gittim.
Müsayit zamanlarımda tekrar gideceğim muhtemelen.