Beğenenler:
ekmek 15 lira..Ne diyorsunuz 🙃🙃
Tam bnm kafadasin😂😂Oooo iyiymiş bu parayla ayda 3 kere pembise giderim.
Aynen de öyle😂Hayırlı olsun diyeceğiz artık mecburen...
Çok pozitif bakmışsın olaya ya 😂😂Oooo iyiymiş bu parayla ayda 3 kere pembise giderim.
Olur mu olurr 🙃😏ekmek 15 lira..
Usda o mayalı kalitesiz içeriklerle yapılan ünlü mamullerini sabah aç karnına tavsiye etmem zaten yemeni midede ekşime yapar mide özsuyun ağzına gelir 😖😖 Onun yerine biraz daha sağlıklı yiyecekleri gelecekte sağlık sorunlarının olmaması adına da tüketmeni tavsiye ederimSabah ofise giderken aldığım açmayı 9 lira yapmış bizim fırın 🤬🤬🤬
bira+patates kaç para olcak acaba??Sen ona dolu dolu 2 de, kalanı ile de bira+patates yaparız artık
Yarı partner görüşmesini oraya harcıyoruz ya işte, ikimize birer 50 lik fıçı, ortaya da elma dilim patatize yeter yani (umarım tabii )bira+patates kaç para olcak acaba??
öğrencilik zamanımda genel olarak akşam yemeğimdi onlar.. o yüzden merak ettim ustaYarı partner görüşmesini oraya harcıyoruz ya işte, ikimize birer 50 lik fıçı, ortaya da elma dilim patatize yeter yani (umarım tabii )
Cok azzzzz beğenmedim.Ne diyorsunuz 🙃🙃
Sıkıntılı bi durum az olsa yetmiyo fazla olsa ona göre zamcıklar geliyo 😂Cok azzzzz beğenmedim.