Asel ile görüşmek için iletişime geçtim fakat kendisi hasta olduğu için Ezgi'ye (25 yaşında) yönlendirdi beni. Görüşmek için Ezgi'nin attığı konuma gittiğimde daha kendisi de binaya yeni giriyordu tesadüfen kapıda karşılaştık tabi ikimizde birbirimizi ilk defa orada gördük ama o nasıl bir bakıştı öyle kalbimi hoplatmıştı resmen. Keşke Ezgi bu olsa falan demiştim kiii eve bir girdim gerçekten de oydu. Çok tatlı giyinmişti zaten yanına gidince daha da istekli hale geldim. İlk önce şakalaşmalı şekilde güzelce sohbet ettik, daha sonra yanıma gelmesini istedim, cilvesiyle beni benden aldı koltukta öpüşmeye başladık, kucakta yatak odasına götürdüm. Kendimi Ezgi'nin ellerine bıraktım hiç pişman olmadım. Ne istesem itiraz etmeden yaptı ve muazzam kaliteli bir ilişki yaşadık. Sanki 2 3 senelik sevgilimle seks yapıyormuşum gibiydi. Teni çok hoş bir kız çok güzel ten uyumu yakaladık. Seksten gayet güzel zevk aldı, uzun uzun takıldık. Hiç aceleci değil tamamen anı yaşıyor ve yaşatıyor. Seans biraz uzun sürse de bitti, sağolsun hiç bişeyde demedi. Hatta seans bittikten sonra bir de karşılıklı keyif sigarası içtik. BEN SANA DOYAMADIM EZGİ YİNE GÖRÜŞECEĞİZ... SANA ZATEN NASIL DOYULUR Kİ? HER GÜN İSTENİLECEK BİR KIZSIN. RESMEN AŞIK ETTİN KENDİNE...