Asla olamam hele ki sana bu fotodan sonra😈😈😈😈😈😋😋😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥Arzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Ben durumda arzularıma hakim olamıyorum🙈 yaşamam lazım o anı🥰🔥💋Arzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Hesaplarıma göre 15 saniye kadarArzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Offff arzularıma hakim olamam artık bu saatten sonra ❤️🔥💋😈Arzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Geliş zamanını erkene al derim sonra wp da yükseliyor sun 🙊👅😂Asla olamam hele ki sana bu fotodan sonra😈😈😈😈😈😋😋😋😋😋😋🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Yaaaa 🥰🥰 şapşiiikkkk az kaldı kuşum biraz daha sabır piliiisss 😘😘Ben durumda arzularıma hakim olamıyorum🙈 yaşamam lazım o anı🥰🔥💋
Bunu uzatiriz merak etme 😂😂Hesaplarıma göre 15 saniye kadar
Saat çok geç değil değerlendir bebeğim hemen 😘😘❤️Offff arzularıma hakim olamam artık bu saatten sonra ❤️🔥💋😈
İncall çok yakın zaman da eklenecek.
Başka organlar haraketlenir buna çok güldüm yaaa 🤣🤣🤣 iyiki varsın kuşum 😘Bu fotoyu gördükten sonra hemen @Elmira hanımın tanıtım sayfasına koşulur 🏃♂️
Yukarıdaki cümleyi görünce gözler ve başka organlar hareketlenir 👀🤣🥰🥰🥰
her zaman arzulanan güzellikArzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Teşekkürler ince ruhlu beyefendi ❤️her zaman arzulanan güzellik
Başka organlar haraketlenir buna çok güldüm yaaa 🤣🤣🤣 iyiki varsın kuşum 😘
Teşekkürler 😄😘Siz de öyle 😁🖐
Teşekkürler 😄😘
🤣🤣🤣🤣🤫🤫🤫🤫🤫😋😋😋😋😋😋😘🔥😈Geliş zamanını erkene al derim sonra wp da yükseliyor sun 🙊👅😂
Bencede yoksa iyi şeyler olmayacak🤣🤣🤣Geliş zamanını erkene al derim sonra wp da yükseliyor sun 🙊👅😂
O zaman ne duruyorsun 😘Asla asla asla asla
İncall için süremiz var malum her şey çok pahalli zamada zam zamda zam😂😂😂Incall’dan haberim olması için tanıtım sayfanızı takibe aldım 🙂
😘😘🤣🤣🤣🤣🤫🤫🤫🤫🤫😋😋😋😋😋😋😘🔥😈
Adana yı yakacaksin diye endişeleniyorum 😂😂Bencede yoksa iyi şeyler olmayacak🤣🤣🤣
😂 Olma o zaman gel banaaaaa 🥰🥰😘Olamam🙈
Ne bekliyorsun pekala kuşum 😍Bayılıyorum göğüslerine 😍😍
Senin için her daim sabırla beklerim aşk 😘🥰💋💋🌹🌹🌹🌹Yaaaa 🥰🥰 şapşiiikkkk az kaldı kuşum biraz daha sabır piliiisss 😘😘
Adana zaten yaniyor kuzum bnm yakmam gerek yok🤣Adana yı yakacaksin diye endişeleniyorum 😂😂
😈😈😈😈🔥😋
İşte aradığım cevap 😄Nazara hemen çözüm bulabiliriz çok iyi nazar çıkartırım 🙊😂
İşte aradığım alternatif tıp tedavisi 😁😁😁Dil altına gerek yok bence farklı şeyler koyarız artık dil altlarına 🙊🙊😂😂
Bu hafta bi delilik yapabiliriz 🙊🤣Senin için her daim sabırla beklerim aşk 😘🥰💋💋🌹🌹🌹🌹
Gel bana adam 🥰😍🥰Seni arzuluyorum kadın 😋😋😋
Doğru yaa bak unutmuşum 🤣🤣🤣Adana zaten yaniyor kuzum bnm yakmam gerek yok🤣
İyileştirici özelliğim var bebeğim ❤️😘İşte aradığım cevap 😄
İşte aradığım alternatif tıp tedavisi 😁😁😁
Asıl ben teşekkür etmeliyim gözlerim bu güzel yazıyla açtım günümün başlangıcına çok ta çok iyi geldi teşekkürler ❤️😘Hayatımda en hakim olamadigim şey arzularım galiba...
Bi yere kadar hakim oluyo gibi oluyosun,ama bi bakmışsın hakim olamamişsin ve arzularına hakim olduğun zamanların hıncını cikarircasina intikam almışsın...
Arzunun adı sen olunca nasıl hakim olabilirsin ki...
Adına günah denmiş ama,
Bir insanı suya ve oksijene muhtaç yaratıp,susuz ve nefessiz yaşa demek gibi bir şey bu...
Nasıl bir insan bu iki şey olmadan yasayamazsa bende sensiz yaşayamam...
Paylaşım için teşekkürler....
Harikuladesiniz teşekkürlerArzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Bence bu durumda hakim olmaktan ziyade özgür bırakmak daha keyifli olur ki 🥰Arzularına ne kadar hakim olabilirsin?
🔥🔥🔥🔥🔥Doğru yaa bak unutmuşum 🤣🤣🤣
bu @Avtandil için ne denediysek fayda etmedi.. bir de siz tedavi edin bakalım nolcak...İyileştirici özelliğim var bebeğim ❤️😘
Rica ederim belirli günler de tekrar paylaşımlarıma devam edeceğim ❤️😘Harikuladesiniz teşekkürler
Özgür bırakıp tadını keyfini çıkaralım o zaman ne dersin ❤️😘Bence bu durumda hakim olmaktan ziyade özgür bırakmak daha keyifli olur ki 🥰
Merak etme kuşum şifa dağıtıcı özelliğim var 😉😘bu @Avtandil için ne denediysek fayda etmedi.. bir de siz tedavi edin bakalım nolcak...
ohh çok şükür.. inşallah işe yarar da bizde rahat ederiz biraz...Merak etme kuşum şifa dağıtıcı özelliğim var 😉😘
Hahahahaha sana yazıklar olsun hahahahha senide iyilestirmem gerekecek galiba öyle görünüyor @Avtandil laf yok 😘😘ohh çok şükür.. inşallah işe yarar da bizde rahat ederiz biraz...
hakim olmak istemiyorumArzularına ne kadar hakim olabilirsin?
En bi sevdiğim 🥰❤️İşte aradığım Abu Derya ölümsüzlük iksiri @Elmira 🧿🧿🧿🧿
Olma bırak arzuların tenime dokunsun 🔥👅😘hakim olmak istemiyorum
Çok isterim. şimdi sana yazdım whatsappdanOlma bırak arzuların tenime dokunsun 🔥👅😘
Yetişemedim hayatım 😘Çok isterim. şimdi sana yazdım whatsappdan
Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak 🤣😂😂😂Sen warsan asla olamam😂😂😂😂
Yaa acırsa bende acıtırım ozaman😂😂😂😂😂Gel gel gel güzelim gel hiç acımayacak 🤣😂😂😂
Sekste her acı mübahtır 😂😂😂Yaa acırsa bende acıtırım ozaman😂😂😂😂😂
😂😂😂😂😂Bu lafını unutma tamam mı😂😂😂😂 bak bakalım napıyorum sana🤪🤪Sekste her acı mübahtır 😂😂😂
Bugun enerjı dolusunuz @Elmira HanımArzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Hakim olma o zaman. Bırak kendini bana 😘😘Bu kareyi görene kadar gayet hakimdim 👿
Bekliyorum o zaman bebeğim 😘😘Arzuları yaşamak varken neden hakim olayım ki @Elmira hanım. En kısa zamanda yaşamak dileği ile😘
Sabırsızlıkla adanadan gelmeni bekliyorum aşkom 🥰😂😂😂😂😂Bu lafını unutma tamam mı😂😂😂😂 bak bakalım napıyorum sana🤪🤪
Her zamanki halim çiçeğim 😘 🔥Bugun enerjı dolusunuz @Elmira Hanım
😘😘😘😘😘😘🫶🫶🫶en kısa zamanda yicemmmm seni çatur çutur😂😂😂😂😂Sabırsızlıkla adanadan gelmeni bekliyorum aşkom 🥰
Haddiiiiii gellll artık ama aşkım 🔥🔥👅👅👅😘😘😘😘😘😘🫶🫶🫶en kısa zamanda yicemmmm seni çatur çutur😂😂😂😂😂
Gelicem bebekimmmm😘😘😘😘Haddiiiiii gellll artık ama aşkım 🔥🔥👅👅👅
Arzularıma hakim olmam onları takip ederim👍🧿Arzularına ne kadar hakim olabilirsin?
Anlaştık, büyük bir zevkle, ilk fırsatta 👍🏻Hakim olma o zaman. Bırak kendini bana 😘😘
Hadi bakalım 😘😘😘Gelicem bebekimmmm😘😘😘😘
Takip et beni o zaman çiçeğim 😉😘Arzularıma hakim olmam onları takip ederim👍🧿
Bekliyorum ❤️😘Anlaştık, büyük bir zevkle, ilk fırsatta 👍🏻