Sevgili Tomris daha önce "Beni görmeden Ankara'yı ziyaret etmiş sayılmazsın" demişti. Eh Başkentimize gelince kendisiyle görüşmek şart oldu deyip, sabah saatlerinde bir mesaj attım ve şansımı denedim.
Güzel bir üslupla hemen randevu oluşturduk. Ve bir tanışma görüşmesi gerçekleştirdik.
Öncelikle evinin yeri çok güzel, park sorunu yok.
Kendisi ve küçük dostları beni çok iyi karşıladı.
Hemen ikramda bulundu. Hatta evde kahve kalmadığını farkedince "olmaz öyle" deyip sipariş verdi.
İşin yatak kısmına gelince...
Son derece hareketli, kontrolü eline almayı seven bir pembişimiz kendisi. Hizmetlerinin tamamında son derece tatmin edici.
Öpmelere doyamayacağınız harika doğal göğüslere ve Türk erkeklerinin vazgeçilmesi dolgun ve şekilli kalçalara sahip..
Blowjob konusunda iddialı olduğunu net biçimde söyleyebilirim.
Cowgirl pozisyonunda çok çok başarılı..
Sevişmeyi son derece seviyor. Hoşunuza gideni takip edip o tarafa daha çok yöneliyor.
Kısacası Tomris, Ankara'da yaşayan forum ahalisi için büyük bir şans.
Sipariş ettiği kahveyi ikram etmeden de göndermedi.
Umarım tekrar görüşme şansı bulurum.
Her şey için teşekkürler.
Güzel bir üslupla hemen randevu oluşturduk. Ve bir tanışma görüşmesi gerçekleştirdik.
Öncelikle evinin yeri çok güzel, park sorunu yok.
Kendisi ve küçük dostları beni çok iyi karşıladı.
Hemen ikramda bulundu. Hatta evde kahve kalmadığını farkedince "olmaz öyle" deyip sipariş verdi.
İşin yatak kısmına gelince...
Son derece hareketli, kontrolü eline almayı seven bir pembişimiz kendisi. Hizmetlerinin tamamında son derece tatmin edici.
Öpmelere doyamayacağınız harika doğal göğüslere ve Türk erkeklerinin vazgeçilmesi dolgun ve şekilli kalçalara sahip..
Blowjob konusunda iddialı olduğunu net biçimde söyleyebilirim.
Cowgirl pozisyonunda çok çok başarılı..
Sevişmeyi son derece seviyor. Hoşunuza gideni takip edip o tarafa daha çok yöneliyor.
Kısacası Tomris, Ankara'da yaşayan forum ahalisi için büyük bir şans.
Sipariş ettiği kahveyi ikram etmeden de göndermedi.
Umarım tekrar görüşme şansı bulurum.
Her şey için teşekkürler.