O arşivde neler var görmek istiyorum😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰
Sen illaki denk geleceksin kim kime ucunu göstercek görürüz 😁😁hakkaten yaa.. sanki kalbi dayancak..
@Cansel Ulusoy arşivin ucunu gösterse @Avtandil tık diye gider mazallah..
hep diyorum ben.. senin için fesat arkadaş...Sen illaki denk geleceksin kim kime ucunu göstercek görürüz 😁😁
Bence de 🥰🥰😘😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰
He içim fesat 😁 sen illaki bana çarpacan o zaman görecem seni 😂😂hep diyorum ben.. senin için fesat arkadaş...
😍😍😍😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰
Heyyy kaşları keman 🤣🤣🥰🥰🥰yandırdın kalbimi ey canan...
Daha neler,neler var 😉😉😉🥰🥰O arşivde neler var görmek istiyorum
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗@Cansel Ulusoy hanım , kusursuz görünüyorsunuz
Yok yavaş, yavaş bebeğim hepsi bir kerede olmaz 😉😉🥰🥰🤪🤪🤣🤣@Cansel Ulusoy şu arşivi iyice paylaş artık 😜
Onun için sorun yok 😉😉🥰🥰🤭🤭Tabi senin keyfin gıcır 😉
Açarsam hiç iyi şeyler olmaz minik kuşum eminmisin 🤪🤪🤪😎😎🤭🤭🤭🥰🥰Bu ne ya arşivde kalmasın, arşivde kalmasın aç şu arşivi @Cansel Ulusoy 😜😜
Kıyamam ben ona oyüzden tek tek atıcam 😎😎🤭🤭🥰🥰🤣🤣🤣hakkaten yaa.. sanki kalbi dayancak..
@Cansel Ulusoy arşivin ucunu gösterse @Avtandil tık diye gider mazallah..
Allah'ım yine miii🤭🤭🤣🤣Sen illaki denk geleceksin kim kime ucunu göstercek görürüz 😁😁
Sen uyumak için izin verirmisin kiii🤪🤪😎😎🥰🤣🤣🤣Yatsin yanima. Sarilmasin dönsün uyusuun…. Müthiş 🥰😘
Canımmmm🥰🥰🥰🥰Bence de 🥰🥰😘
Kaza zede 🤭🤭🤪🤪🤣🤣🥰🥰He içim fesat 😁 sen illaki bana çarpacan o zaman görecem seni 😂😂
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
çok tatlısın yerim seni😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰
Ne güzel kıvrılmışsın güzelim adeta yılan gibi yerim ama bak ben senii 😋😋😋😜😜😍😍🥰🥰😘😘😘😘😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰
Aa veririm tabi ya o kadar da degil. 10 dk yeter😅😀Sen uyumak için izin verirmisin kiii🤪🤪😎😎🥰🤣🤣🤣
Gel yeeee 😉😉🤣🤣🥰🥰çok tatlısın yerim seni
Şafak kaç bebişkom 😎😎🥰☺️☺️☺️az kaldı azzzz.... 😋😋😁
Beni yemek için yanımda olman gerek 🤪🤪😎😎🥰🥰Ne güzel kıvrılmışsın güzelim adeta yılan gibi yerim ama bak ben senii 😋😋😋😜😜😍😍🥰🥰😘😘😘😘
Teşekkürler bebeğim 🥰🥰🥰🥰bu kadarda guzel olunmazki ama 😍😍😍
Hahaaa ay aman çokmuş 10 dk 🤪🤪🤣🤣çok düşüncelisin teşekkürler 🥰🥰🤪🤣Aa veririm tabi ya o kadar da degil. 10 dk yeter😅😀
Çok teşekkür ederim bitanem çok mutlu oldum 🥰🥰🤭🤭❤️❤️❤️❤️❤️Yıllar geçse dahi hep aynı kalacak olan bir kadın
O günlerde gelir 😆😆😋😋😍😍😘😘Beni yemek için yanımda olman gerek 🤪🤪😎😎🥰🥰
43.. sayılı gün çabuk geçer diyenin ben....Şafak kaç bebişkom 😎😎🥰☺️☺️☺️
İnşallah çok isterim 🥰🥰😎😎🤣🤣🤣O günlerde gelir 😆😆😋😋😍😍😘😘
Baya az kalmış yavrummm🤗🤗☺️🤣🤣bende sayıyorum bugünden itibaren🤭🤭🤣🥰🥰😎😎43.. sayılı gün çabuk geçer diyenin ben....
Saka bi yana keske görüşebilsekte sarilip uyusak🥲🥹Hahaaa ay aman çokmuş 10 dk 🤪🤪🤣🤣çok düşüncelisin teşekkürler 🥰🥰🤪🤣
eee hadi o zaman😎 Günaydın...😎hadi biraz daha sosyalleşelim 😎🤗😉🥰