Çok davetkarArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Yeterki sen konuş önden veya arkadan olması önemli değilArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Sıcak kanlidir 😄😄Çok davetkar
Arkadan konuşmayı sevmem. Fikrim neyse çatır çatır yüzüne söylerim 😒Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
böyle poza da arkadan konuşulur amaArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Davete icabet etmek lazım 🥰😍💋Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Merhaba HAYDİ ve KILARA'nın güzel arkadaşı nasılsın 😁😁Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Arkadan seviyorsun galiba 😅Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Arkandan yapılacak onca şey varken,arkandan konuşmak niye @stareylulArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Kesinlikle kaba olmamak lazım 😄Asıl kabul etmemek kabalık olur 😄
Tam sevişmelikArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Tabi konuşalım koklasalim 😄Yeterki sen konuş önden veya arkadan olması önemli değil
Konuşalım 😄Gelip arkadan konuşmak lazım
Sen hep konuş 😄😄hani arkadan konuşmak kötü bişeydi...
Çatir çatır söylerken çatlamayin dikkat 😄Arkadan konuşmayı sevmem. Fikrim neyse çatır çatır yüzüne söylerim 😒
Yok o konuda kendime güvenim tam 😎Çatir çatır söylerken çatlamayin dikkat 😄
Ha çok güzelim yüzümü görür çatlarsın diyorsan da ben genelde gözlere bakarım. Çok güzel gözleriniz olmalı. Şimdiye kadar bir kişi de gördüm onu 🤷🏻♂️Çatir çatır söylerken çatlamayin dikkat 😄
Işıltı saçiyorsunuz teşekkürlerArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Arkadan konuşmak da iyidir be🤪böyle poza da arkadan konuşulur ama
Valla açık davet 😄😄Davete icabet etmek lazım 🥰😍💋
İyiler 😄😄 yakından tanımak ister misiniz 😄Merhaba HAYDİ ve KILARA'nın güzel arkadaşı nasılsın 😁😁
Hiç acele etmeden 😄Uzun uzun konuşmak lazım sanki ,aceleci olmadan. 🔥
Tanımama lüksüm kalmadı ki 😁😁İyiler 😄😄 yakından tanımak ister misiniz 😄
Bu durumda konuşulacak çok bişey olmaz, arkanın güzelliğini ve sıcaklığını hissetmek gerek diye düşünüyorum.Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
tetikçi değil nişancı😜😜Tanımama lüksüm kalmadı ki 😁😁
Herkeş bana bilenmiş 🤪🤪
Tetikçi olarak da sizi tutmuşlar 🤭🤭
Ben hiçbir şey yapmadım ki 😞😞
Sadece dilimi tutamadım FB&GS maçına yorum yaptım 😁😁
@alpi1907 (Şeytan) 'ye uydum 😂😂
Tekrar uyarmıyım böyle şeytana can kurban 😅😅
Ahahah sence ben onu nasıl vururum 😄tetikçi değil nişancı😜😜
nişancı @stareylul seni nerenden vurcak acaba🤪🤪🤣🤣🤣
Ben olabilir miyim ki @stareylulHa çok güzelim yüzümü görür çatlarsın diyorsan da ben genelde gözlere bakarım. Çok güzel gözleriniz olmalı. Şimdiye kadar bir kişi de gördüm onu 🤷🏻♂️
Hocam yanlış yere yazdın. Korkuyorum 🤣🤣Ben olabilir miyim ki @stareylul
Herhalde @gunesyigit farkına varacaktır,bana yürümeyecektir diye düşünüyorumHocam yanlış yere yazdın. Korkuyorum 🤣🤣
Sen bana yürüyorsun gibi geldi. Ondan korkuyorum hocam 🤣 senle olmayız bizHerhalde @gunesyigit farkına varacaktır,bana yürümeyecektir diye düşünüyorum
Bence de sence...yaşlılık işte +50 oluncaSen bana yürüyorsun gibi geldi. Ondan korkuyorum hocam 🤣 senle olmayız biz
Abim saygılar kusuruma bakma 😟Bence de sence...yaşlılık işte +50 olunca
Yok yok tabi derin derin konuşmak önemli 😄😄Derin derin konuşmak lazım. Böyle dibine kadar konuyu irdele...dayanamadım, terbiyesizleştim. Özür
😅😘
hiiiççç kaçarın yok... Eylülcüm rica etsem falakada 10 sopa daha ekler misin?@alpi1907 , @stareylul yeter bu ka üstüme gelmeyin bende insanım 😁😁
Alpi1905 sınırlarımı şapma 😁😁hiiiççç kaçarın yok... Eylülcüm rica etsem falakada 10 sopa daha ekler misin?
😄😄Çok memnun olurum, aşırı memnun olurum, aşırı memnun olurum...
😄😄 İyilerMerhaba HAYDİ ve KILARA'nın güzel arkadaşı nasılsın 😁😁
Çok teşekkür ederim 😘Işıltı saçiyorsunuz teşekkürler
Oda güzel 😘Arkadan konuşmak yakılmaz yüzyüze gözgöze her zaman😘😉😉🔥🔥
Arkadan sert konuşurum ama ben 🤪Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Ahahah benim tokadim da serttir 😄Arkadan sert konuşurum ama ben 🤪
Aha .ıçtık 😅 ben öyle demek istememiştim 😂Ahahah benim tokadim da serttir 😄
😄Aha .ıçtık 😅 ben öyle demek istememiştim 😂
Tabi sıcak şekilde "konuşmak" önemli 😄Bu durumda konuşulacak çok bişey olmaz, arkanın güzelliğini ve sıcaklığını hissetmek gerek diye düşünüyorum.
Bu durumda en kısa sürede görüşme ayarlamak gerek Florya’ya da yakınsın sanırım bana.Tabi sıcak şekilde "konuşmak" önemli 😄
Evet aynı ilçe 😄Bu durumda en kısa sürede görüşme ayarlamak gerek Florya’ya da yakınsın sanırım bana.
😄😄Bence de sence...yaşlılık işte +50 olunca
Vurdum😄tetikçi değil nişancı😜😜
nişancı @stareylul seni nerenden vurcak acaba🤪🤪🤣🤣🤣
😘😘Işıltı saçiyorsunuz teşekkürler
çok acıtmasaydınVurdum😄
Oh oldu valla 😄😄😄çok acıtmasaydın
ama olsun iyi yaptın.. ohh olsun
Uzun uzun olsun 😁Bu muhabbet çok uzar ama😂🤪
Korkma ısırmam😁Aha .ıçtık 😅 ben öyle demek istememiştim 😂
Olurrrrrrrrrrr ndn olmasin ki😁😁😁😁Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Kalça gibi kalça ama dimiArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Kasinma döverim 😁yüzünden ne hayır gördük desem beni kürekle kovalarsın di mi
Keşke olabilseydim 😘😘😋😋😋Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Tabi 🥰Kalça gibi kalça ama dimi
😁😁😁Hocam yanlış yere yazdın. Korkuyorum 🤣🤣
O püskülleri sağa sola kaydırıp dilimin yettiğince konuşmak isterim starım 🙈🙈😁😁🥰🥰😛😛Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Teşekkür ederim 😘🤓 kışkırtıcı🤔
Çok teşekkür ediyorumKalçalar süper
Hiç tarzım değil arkadan konuşmak kalçanla daha sonra muhatap olurum ama önce sana ve dudaklarına konuşmak isterim Eylül hanım 🥰😉Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Manzara iştah kabartıyor...😋Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Çok teşekkür ederim vesile olduysam ne mutlu bana umarım bir gün de tanışırız sevgiler🤩Manzara iştah kabartıyor...😋
Yanlışım yoksa ben bu fotoğraf ile tanımıştım sizi ama buradan değil, buralarda "newsli site" diye adı geçen sitede takıldığım günlerdi. Zaten sizin tabi bunu bilmenize imkan yok fakat forumla da sizin sayenizde tanıştım, çünkü o sitedeki profilinizde de "forumdan referans dahilinde incall..." falan diye belirtiyordunuz. Ben de, "ne ki bu forum referans falan acaba?" diyerek girdim bu seviyeli topluluğa. Bu vesileyle size teşekkürlerimi sunuyorum.🥰
Sevgiler...
pozisyon konuşturuyor. bu güzellikle birleşip uyumlu ve hissederek konuşmak harika olurArka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Bence de 😄Asıl kabul etmemek kabalık olur 😄
Konuşalım tabi 🥰Gelde konuşma şimdi ama 😘
Sevmek önemli 🤩seve seve tabii ki
Tanı uyumla konuşmak güzel olur 😄pozisyon konuşturuyor. bu güzellikle birleşip uyumlu ve hissederek konuşmak harika olur
Kesinlikle yapmalıyız 😘Arkanızdan konuşmak ve yüzünüze itiraf etmek istiyorum 🫣😊😍😉
Neyse ki konuştuk 😀Hiç tarzım değil arkadan konuşmak kalçanla daha sonra muhatap olurum ama önce sana ve dudaklarına konuşmak isterim Eylül hanım 🥰😉
Evet neler konuştuk neler konuşturduk. 🥰Neyse ki konuştuk 😀
Yüzüne konuşmak zordu odaklanamıyordum bu imkansız hale getirdi 🙂Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Aynen seneler sonra 😄😘Evet neler konuştuk neler konuşturduk. 🥰
Aynen canım geç oldu güç olmadı canın mı çekti yine konuşmak ve konuşturmak için 🙈🤣🥰Aynen seneler sonra 😄😘
Ahahah seni her türlü yenerim biliyorsun 😄😄🥰Aynen canım geç oldu güç olmadı canın mı çekti yine konuşmak ve konuşturmak için 🙈🤣🥰
Hahaha biliyorum ama pes etmiyorum. 😀😀🥰Ahahah seni her türlü yenerim biliyorsun 😄😄🥰
Etme 🥰😄Hahaha biliyorum ama pes etmiyorum. 😀😀🥰
Öyle bir film vardı. Asla pes etme diye etmiyorum zaten 🥰😉Etme 🥰😄
önüm arkam sağım solum... ateş bastı manzara karşısında : ) )Arka mı döndüm kalcamla muhattap olabilir siniz 😄😄
Evet ya güzel filmdi pes etme tabi 😀Öyle bir film vardı. Asla pes etme diye etmiyorum zaten 🥰😉
Evet güzeldi Tabiki etmem 🤗😉Evet ya güzel filmdi pes etme tabi 😀