🌟Yeni🌟Fotoğraf 🐝 Arı mısın,balmı sın...🐝😎🤣

Partner yeni bir fotoğraf yüklediğinde bu başlığı kullanabilir.
Durum
Sosyal Coin
19,676
Efendim canımmm🐝🐝🐝tabiki büyük bir zevkle 🐝🐝😎🥰🥰şuan hala İzmir'i kurtarmak için senin her yerinden bal alırım 🤣🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰🐝🐝
Yerim seni. Fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı. Bi şans daha verebilirim sanırım.
Bu arada yanlış anlaşılmasın senin yerin baki. 🫶❤️🥰 Bu İzmir in benim gözümde kurtuluşu için verilen bir çaba 😂😂

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Yerim seni. Fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı. Bi şans daha verebilirim sanırım.
Bu arada yanlış anlaşılmasın senin yerin baki. 🫶❤️🥰 Bu İzmir in benim gözümde kurtuluşu için verilen bir çaba 😂😂
Tabiki işin espirisindeyiz canım ondan sorun yok 🙏🙏🤗🤗işteee buuu yaaa sonunda kazandım zaferi 💃💃💃💃💪💪💪seninde yerin bende ayrı 🥰🥰istediğin zaman yiyebilirsin 🤗🤗🤗

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
En sevdiğim karakter arı maya :) en sevdiğim bacaklar @Cansel Ulusoy hanımın ikisi bir arada 😍 🎈
Bende çok severim ve hala çizgi film izlerim 🙈🙈🤣🤣🤗🤗hatta öyle uyurum 🙈🙈🥰🥰
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 ama burda sevdiğiniz karakter ve ben varım sizde olmalısınız ki üçü bir arada olalım 🥰🥰🥰🤗🤭🤭🤭😎😎😎

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: erhan_82
Durum
Sosyal Coin
1,200
Bende çok severim ve hala çizgi film izlerim 🙈🙈🤣🤣🤗🤗hatta öyle uyurum 🙈🙈🥰🥰
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 ama burda sevdiğiniz karakter ve ben varım sizde olmalısınız ki üçü bir arada olalım 🥰🥰🥰🤗🤭🤭🤭😎😎😎
Bir mesaj bir insanı ancak bu kadar mutlu eder :love: en kısa zamanda üçü bir arada yapmak dileğiyle o vakit :love::love::love:

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye