Sevgili Arı Maya, balımdan almak için bana konarmısın 🥰🫶❤️🌹🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
Acaba bugün kime sokacaksın 🤣🤣🤣🤣🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰 çok tatlisin
Efendim canımmm🐝🐝🐝tabiki büyük bir zevkle 🐝🐝😎🥰🥰şuan hala İzmir'i kurtarmak için senin her yerinden bal alırım 🤣🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰🐝🐝Sevgili Arı Maya, balımdan almak için bana konarmısın 🥰🫶❤️🌹
Bukitum elbet bir konacak betek ben 🤣🤣😎🥰🥰🥰Acaba bugün kime sokacaksın 🤣🤣🤣🤣
Yerim seni. Fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı. Bi şans daha verebilirim sanırım.Efendim canımmm🐝🐝🐝tabiki büyük bir zevkle 🐝🐝😎🥰🥰şuan hala İzmir'i kurtarmak için senin her yerinden bal alırım 🤣🤣🤣🤪🤪😎🥰🥰🥰🐝🐝
Ozaman arıda bizler oluyoruz🤣🤣🤣🤣🫢Bukitum elbet bir konacak betek ben 🤣🤣😎🥰🥰🥰
En sevdiğim karakter arı maya en sevdiğim bacaklar @Cansel Ulusoy hanımın ikisi bir arada 😍 🎈🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
Teşekkürler canımın içi 💕💕💕💕Ne tatlı olmuşsun sen böyle 😍 😍
Bulana kadar bende uçmaya devam ederim 🤣🤣🥰🥰🥰🤣🤣doğru peteği bulduktan sonra...
Efendimm arım balım betegim 😎😎🤭🤭❤️🥰🥰Kraliçe arı 🐝 ♥️♥️♥️
Tabiki işin espirisindeyiz canım ondan sorun yok 🙏🙏🤗🤗işteee buuu yaaa sonunda kazandım zaferi 💃💃💃💃💪💪💪seninde yerin bende ayrı 🥰🥰istediğin zaman yiyebilirsin 🤗🤗🤗Yerim seni. Fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı. Bi şans daha verebilirim sanırım.
Bu arada yanlış anlaşılmasın senin yerin baki. 🫶❤️🥰 Bu İzmir in benim gözümde kurtuluşu için verilen bir çaba 😂😂
Senin canın arı olmak isterse ben betek olurum 🥰🥰🥰🤣🤣🤣😎Ozaman arıda bizler oluyoruz🤣🤣🤣🤣🫢
Bende çok severim ve hala çizgi film izlerim 🙈🙈🤣🤣🤗🤗hatta öyle uyurum 🙈🙈🥰🥰En sevdiğim karakter arı maya en sevdiğim bacaklar @Cansel Ulusoy hanımın ikisi bir arada 😍 🎈
Aaarı vız vız vız, aaaarı vız vız vız.🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
bende bu bal nerden geliyor diyordum kendi yapıyormuş ,🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
Bir mesaj bir insanı ancak bu kadar mutlu eder en kısa zamanda üçü bir arada yapmak dileğiyle o vakitBende çok severim ve hala çizgi film izlerim 🙈🙈🤣🤣🤗🤗hatta öyle uyurum 🙈🙈🥰🥰
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗 ama burda sevdiğiniz karakter ve ben varım sizde olmalısınız ki üçü bir arada olalım 🥰🥰🥰🤗🤭🤭🤭😎😎😎
🤣🤣🤣😂🤣😂Senin canın arı olmak isterse ben betek olurum 🥰🥰🥰🤣🤣🤣😎
Ben gelemezsem sen gel bak 😎😎🤣🤣🤪🤪🥰🥰💋sendeki balı yerim ben 🥰🥰🥰Aaarı vız vız vız, aaaarı vız vız vız.
Arı bende bal çok,
İnanmazsan gelde bak.
Çok hoş🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰
😍😍😍🐝🤣Bugün sizin için arı maya oldum 🤪🤣😎🤗🐝🐝🐝 Anlık 🥰🥰