Sizin güzelliğiniz gözlerimi başka bir şey görmemi engellediği için bilemedinEylenceli paylaşımlar yapmayı seviyorum kimse ne ukalık nede başka birsey algılamasın lütfen benim algılar kapalı çünki 🤪😂😂😂
Lahmacun arası etli ekmek yeseydin daha iyi olurdu sanki sevgili @ArdaTuna 🤣🤣Ve işimiz yok bi de bulmaca çözücez 😅😅😅 yarın açıklayıver beş farkı ben ekmek arası pide yemeye gidiyom şimdi 😅😅😅
Bence lahmacunun arasina adana kebapinida denemeli😀Lahmacun arası etli ekmek yeseydin daha iyi olurdu sanki sevgili @ArdaTuna 🤣🤣
Cok zormuş yaaa bulamadm söyleyi ver işte😀😀Eylenceli paylaşımlar yapmayı seviyorum kimse ne ukalık nede başka birsey algılamasın lütfen benim algılar kapalı çünki 🤪😂😂😂
O zaten efsoki onu çok yedim , çok güzel oluyor ki 😋Bence lahmacunun arasina adana kebapinida denemeli😀
Bence bir fark yok hepsi aynı güzel kadına ait.Eylenceli paylaşımlar yapmayı seviyorum kimse ne ukalık nede başka birsey algılamasın lütfen benim algılar kapalı çünki 🤪😂😂😂
Walla ben hiç yemedim 😂😂😂tavsiye ettim amaO zaten efsoki onu çok yedim , çok güzel oluyor ki 😋
Aşırı sexyEylenceli paylaşımlar yapmayı seviyorum kimse ne ukalık nede başka birsey algılamasın lütfen benim algılar kapalı çünki 🤪😂😂😂
Çok tatliKurdele 2.fotoda daha uzun😂
Teşekkürler canım 💋Fark filan göremiyorumda hatlar feciii hoş 🤩
Eee2**Birinde kurdela elin tarafından tutulmuş
** Şapka 'nın biri diğerine göre daha yuvarlak duruyor
Tememmm🤣🤣Ve işimiz yok bi de bulmaca çözücez 😅😅😅 yarın açıklayıver beş farkı ben ekmek arası pide yemeye gidiyom şimdi 😅😅😅
Odaklannnn🤣🤣Kıvrımlar izin vermiyor odaklanmaya
Yarın🤣🤣Cok zormuş yaaa bulamadm söyleyi ver işte😀😀
TeşekkürlerAşırı sexy
Tamm😀Yarın🤣🤣