ee hani beraber gitcektik... 🤪🤣🤪🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
İyi tatiller bronzlaşmak iyidir. İyi tatiller 🤗🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
mutlu tatiller🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
Yakmışsın seksiliğinle güzelliğinle🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
Iyi tatiller canımmm🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
Can kurtaranlar telef onları topluyorlardı 🤣🤣🤣Havuzda kaç kişi telef oldu, senden ötürü @Cansel Ulusoy
Aşk olsun yavrum beraber de gideriz 🥰🥰😉😉😎🤗ee hani beraber gitcektik... 🤪🤣🤪
Teşekkür ederim 🤗🥰 bana pek yaramıyor çok güneşe gelemiyorum 😉😉🤗🥰🥰İyi tatiller bronzlaşmak iyidir. İyi tatiller 🤗
Teşekkürler bebeğim 💋mutlu tatiller
Yananlar havuza girdi ama fayda etmedi 🤣🤣😎😎🤗🤗🥰🥰🤪🤪🤪Yakmışsın seksiliğinle güzelliğinle
Çok çok teşekkür ederim 🤗🤗🥰🥰Harika görünüyorsunuz Cansel hanım. İyi tatiller 🥰
Teşekkürler balım 🥰🥰🥰Iyi tatiller canımmm
Ediyorum vallla 🤣🤣😉😉🤗🤗çok güzel burası harika 🥰🥰🥰🙏🙏💋💋İzmir'in sefiri antalyayı fethetmeye gitmiş 😍😊😍😊
Rica ederim sende tedbiri alırsın bende çok güneşe gelemiyorum herşeyin fazlası zarar zaten sıcak bunaltıcı oluyor.🤗🤗✌️Teşekkür ederim 🤗🥰 bana pek yaramıyor çok güneşe gelemiyorum 😉😉🤗🥰🥰
ben de🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım🥰😉
Aminnn canım teşekkür ederim 🥰🥰Allah içinize sindirsin 😊❤️😍
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗🤗İyi tatiller Cansel hanım. Her zamanki gibi harika görünüyorsunuz 😍
Hahaa gerçekten mi 🤣🤣az kaldı gelince İzmir'in tadı gelir 🤭🤭😎😎🤣🤣🥰🥰bende izmir neden tatsiz diyorum meger sen yokmussun😘😘
Tedbirler büyük ama fayda etmiyor Antalya'nın güneşi çok fazla biraz değişik bir sıcak var burda 🙏🙏😉😉Rica ederim sende tedbiri alırsın bende çok güneşe gelemiyorum herşeyin fazlası zarar zaten sıcak bunaltıcı oluyor.🤗🤗✌️
Hahaaaa yine miii 🤗🤗🤭🤭🤣🤣🥰bendeee🥰🥰ben de
🌈🌈🌈 Gibi mi 🤭🤭🤭yine harika görünüyorsun😘
Teşekkürler bitanem 💋💋💋💋İyi tatiller güzel kadın
Sorma canım yaaa Antalya mı alev aldı ben mi bilemedim gelince görürsün 🤣🤣🤭🤭😎😎😎biraz karardım🙈🙈🤣🤣🥰🥰İzmirden sonra Antalyada alev almış 😊🔥🔥
Gençken çalışmaya gitmiştim evet çok sıcak oralar Cansel hanım 🥰😉Tedbirler büyük ama fayda etmiyor Antalya'nın güneşi çok fazla biraz değişik bir sıcak var burda 🙏🙏😉😉
Tek çare Senle yanmak 💋❤️🔥😈Yananlar havuza girdi ama fayda etmedi 🤣🤣😎😎🤗🤗🥰🥰🤪🤪🤪
Ben unutmadım 😂😂, tatildeyken de mi unutmadın…😂😂😘Hahaaaa yine miii 🤗🤗🤭🤭🤣🤣🥰bendeee🥰🥰
🌈🌈🌈 Gibi mi 🤭🤭🤭
Keyfini çıkar güzellik ,, 😘😘😘🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
Bikini izli foto bekliyoruzzz🥰😎Söz verdiğim gibi sizi unutmadım 🥰😉Sanki biraz bronzlaşıyorum 😎🥰
Bence cankurtaranlar da telefolmuştur hahahaCan kurtaranlar telef onları topluyorlardı 🤣🤣🤣