Antalya Tavsiye ve Öneriler

Durum
Sosyal Coin
937
Bu başlık altında öneri ve tavsiyeler ile Antalya'da görüşme yapan partnerlere ulaşabiliriz. Antalya'da mevcut durumuyla kaliteli hizmet veren partnere ulaşmak baya zor. Tecrübesi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok seviniriz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Grand master ve ferroy
Durum
Sosyal Coin
937
Konuya kısa bir ek yapmak istiyorum. İstanbul'da yaşamanın bu kadar zor yanına rağmen partnerlerimizden neden hiç kimse Antalya'da yaşamayı düşünmedi ve düşünmüyor? :D

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,316
Bu başlık altında öneri ve tavsiyeler ile Antalya'da görüşme yapan partnerlere ulaşabiliriz. Antalya'da mevcut durumuyla kaliteli hizmet veren partnere ulaşmak baya zor. Tecrübesi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok seviniriz.
Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve ironman07
Durum
Sosyal Coin
937
Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...
Yabancı sitede Naz'ı bulamadım. Yanlış bir yere mi bakıyorum, biraz daha aydınlatır mısınız? Kuşlu sitedeki Gözde'yi buldum. Dm'ye cevap vermedi, ulaşabilmenin başka bir yolu var mıdır? Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
551
Selam.. Naz’ın telefonun sonu 1458 mi?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,998
ahmetarda07 kardeş, 3 Hafta sonra hafta sonunu Antalya'da geçireceğim. Senin bahsettiğin NAZ hanım kuşlu sitede Ece ile başlayan numarası 1458 iile biten bayanmı? Resimler gerçekten muhteşem, ama yaşını 20 olarak belirtiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
DonQuijote

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
937
ahmetarda07 kardeş, 3 Hafta sonra hafta sonunu Antalya'da geçireceğim. Senin bahsettiğin NAZ hanım kuşlu sitede Ece ile başlayan numarası 1458 iile biten bayanmı? Resimler gerçekten muhteşem, ama yaşını 20 olarak belirtiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
DonQuijote
kuşlu sitede ismi ne diye geçiyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,316
DonQuijote
Kuşlu sitede bildiğim kadarıyla yok. Yabancı sitede Antalya için ilanı vardı. Farklı isimlerde olabilir.Telefonunun sonu 3134

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Uzun süredir aktif değil profili en son paylaşımı ocakta ama mart ayında beğenileri var. Ya şuan görüşme yapmıyor ya da komple bıraktı bilemiyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aviator ve cigersiz
Durum
Sosyal Coin
551
Ben ulaştım 1000 mavilik istedi gecelik takılıyorum sadece 3 saatte olsa 6 saatte olsa fiyat bu dedi. Yüzünü merak ettim ama dönüş yapmadı henüz…Gören varsa yüz güzelliğini merak ediyorum benim için önemli🙂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
937
Ben ulaştım 1000 mavilik istedi gecelik takılıyorum sadece 3 saatte olsa 6 saatte olsa fiyat bu dedi. Yüzünü merak ettim ama dönüş yapmadı henüz…Gören varsa yüz güzelliğini merak ediyorum benim için önemli🙂
görüşebildiniz mi, iletişim bilgilerini alabilir miyiz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,572
antalya hakkında tavsiye ya da bilgi verebilecek var mıdır acaba?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,854
Antalya'da bir otelde çalışan arkadaşım otel odasında görüşme ücretini alıp giden ön ödeme alıp görüşmeye gelmeyen kısacası son zamanlarda Antalya'da çok fazla dolandırıcılık duyduğunu ifade etti. Dikkatli olmanızda fayda var.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cagdas5, cigersiz ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,995
Yabancı site dediğiniz newsli site değil mi? Bulamadım ben orada sonu 1458 ya da 3134 olan

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
981
Bu işlerde çarpılmamak biraz tecrübe ve şans gerektiriyor. Bu işin piyasa fiyatı belli çok sıra dışı güzellikteki hatunlarda ulaşılması zor olduğu için direk sahte olduğu belli oluyor. Fiyat ve güzellik konusunda doğru orantıyı yakaladıktan sonra çarpılmamak şansa kalıyor.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
17,854
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: uzman3
Durum
Sosyal Coin
2,772
Merhabalar. Antalyada güncel tavsiyesi olan varmıdır acaba. Forum ve X li site antalya için çok kısır :(

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ironman07
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye