Bu başlık altında öneri ve tavsiyeler ile Antalya'da görüşme yapan partnerlere ulaşabiliriz. Antalya'da mevcut durumuyla kaliteli hizmet veren partnere ulaşmak baya zor. Tecrübesi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok seviniriz.
Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...Bu başlık altında öneri ve tavsiyeler ile Antalya'da görüşme yapan partnerlere ulaşabiliriz. Antalya'da mevcut durumuyla kaliteli hizmet veren partnere ulaşmak baya zor. Tecrübesi olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok seviniriz.
Yabancı sitede Naz'ı bulamadım. Yanlış bir yere mi bakıyorum, biraz daha aydınlatır mısınız? Kuşlu sitedeki Gözde'yi buldum. Dm'ye cevap vermedi, ulaşabilmenin başka bir yolu var mıdır? Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...
Selam.. Naz’ın telefonun sonu 1458 mi?Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...
Hocam tecrübe yaşayabildin mi?Selam.. Naz’ın telefonun sonu 1458 mi?
ahmetarda07 kardeş, 3 Hafta sonra hafta sonunu Antalya'da geçireceğim. Senin bahsettiğin NAZ hanım kuşlu sitede Ece ile başlayan numarası 1458 iile biten bayanmı? Resimler gerçekten muhteşem, ama yaşını 20 olarak belirtiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.Siteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...
kuşlu sitede ismi ne diye geçiyorahmetarda07 kardeş, 3 Hafta sonra hafta sonunu Antalya'da geçireceğim. Senin bahsettiğin NAZ hanım kuşlu sitede Ece ile başlayan numarası 1458 iile biten bayanmı? Resimler gerçekten muhteşem, ama yaşını 20 olarak belirtiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
DonQuijote
Kuşlu sitede bildiğim kadarıyla yok. Yabancı sitede Antalya için ilanı vardı. Farklı isimlerde olabilir.Telefonunun sonu 3134ahmetarda07 kardeş, 3 Hafta sonra hafta sonunu Antalya'da geçireceğim. Senin bahsettiğin NAZ hanım kuşlu sitede Ece ile başlayan numarası 1458 iile biten bayanmı? Resimler gerçekten muhteşem, ama yaşını 20 olarak belirtiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.
DonQuijote
Malesef hocam arayış devam ediyorHocam tecrübe yaşayabildin mi?
Gözde hanımın kuşlu sitedeki adresini bilen var mı?Gözde Derin ile görüşebilen var mı?
görüşebildiniz mi, iletişim bilgilerini alabilir miyizBen ulaştım 1000 mavilik istedi gecelik takılıyorum sadece 3 saatte olsa 6 saatte olsa fiyat bu dedi. Yüzünü merak ettim ama dönüş yapmadı henüz…Gören varsa yüz güzelliğini merak ediyorum benim için önemli🙂
1000 mavilik yanlış yazmışım 100 mavilik😊 Görüşemedim Çünkü fırsatım olmadı .. İletişim kuşludan cvp verdi … Geleceğim zaman yazmamı istedi…görüşebildiniz mi, iletişim bilgilerini alabilir miyiz
üstad iletişim bilgilerini atar mısın gözdenin1000 mavilik yanlış yazmışım 100 mavilik😊 Görüşemedim Çünkü fırsatım olmadı .. İletişim kuşludan cvp verdi … Geleceğim zaman yazmamı istedi…
Yabancı site dediğiniz newsli site değil mi? Bulamadım ben orada sonu 1458 ya da 3134 olanSiteye yeni kayıt oldum. Birçok şehirde yaşadığım tecrübelerimi herkes ile paylaşabilirim. Özellikle Antalya ,İzmir ve İstanbul. Benim en önemli tercih nedenim yüz güzelliği ve hijyen. Antalya da yaşayan biri olarak birinci tercihim NAZ diyebilirim. O da yabancı sitede kayıtlı. 28 yaşlarında ve muhteşem güzellikte bir kız. Oral seksi için inanılmaz diyebilirim. İkinci tercih Gözde Derin kuşlu sitede kayıtlı ve onunla görüşmek zor olabilir. Hijyen olmayan,çok düşük ücret isteyen, kondom isteğe bağlı diyenlerle asla görüşmediğimi de belirtmek isterim...
Merhaba bu konunun detayı var mı acaba?
Merhaba bu konunun detayı var mı acaba?