! Anonim ! Forum Nedir ? Neden Forum ?

Korkusuz Korkak

Merhaba

Forum nedir ve neden konusu açıldı fakat foruma üye olmayan kişilerin forum hakkındaki soru, fikir, önerilerini üye olmadan bildirmeleri mümkün olmadığı için birde anonim konusu olması daha doğru olur sanırım.

Örnek ;

Forum nedir ?
Güvenli bir platform diyorsunuz ama herhangi bir güvence verilmiyor ?

Neden Forum ?
Foruma partner yönlendirmeme nedenleri aşağıdaki gibidir.

Foruma gelen partnerlerin otomatik olarak fiyatı yükseliyor.
Forumdaki partnerler referanssız görüşme yapmıyor mağdur oluyoruz.
Referansımız yok ama bazı partnerler referans olarak ön ödeme kabul ediyor ama ön ödemede iptal değişiklikte iade yapmıyorlar.

VS vs aklınıza gelenleri üyeliğiniz yoksa buradan genel kültür, edep adap ve saygı çerçevesinde yazınız. Aksi halde mesajlarınız silinecek ve erişiminiz engellenecektir.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,451
Kamikaze olayından kurtulmak bile büyük bir fayda. Forum dışında çok kamikaze deneyimim oldu, güzel deneyimlerimde oldu, ama forum görüşmeyi şansa bırakmıyor, nasıl bir partner ile karşılaşacağız, hangi servislere ulaşacağız ve karşılığında ne kadar ödeyeceğız bunları biliyoruz ve ayrıca görüşme şansı elde etmiş kişilerden değerlendirmeleri okuyup fikir edinebiliyoruz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool

Özgürce

Forumu başarılı buluyorum..ama bir türlü kayıt olamıyorum...tam en sonunda kayıt olurken yukarıda kırmızı zemine birşey yazıyor...ve olamıyorum.kim.yardım edecek

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Forumu başarılı buluyorum..ama bir türlü kayıt olamıyorum...tam en sonunda kayıt olurken yukarıda kırmızı zemine birşey yazıyor...ve olamıyorum.kim.yardım edecek

Telegramdan nasıl bir hata aldığını belirtirsen yardımcı oluruz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Avtandil
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye