Geçen günlerde kuşlu siteden gördüğüm ve ucuz bulup tamamen meraktan denediğim anna taksim ile çok rezil bir deneyim yaşadım. Evi buldum dilim damağım kurumuş su istedim normal olarak su kalmamış dedi. Aramadan önce sınır ve yasakların neler diyince sınırım yok dedi. Ben de buna güvenerek gittim, dedim normal bir görüşme olacak herhalde. Üstünü çıkartma, pantolonu indir sadece dedi. Öpüşme, elleme yok, çok kısa bir oralın ardından tam azamadan kap karanlık ortamda yatağa yüz üstü uzandı ve gir hadi dedi. E girdik girdik de ne pozisyona geldi, ne düzgün bir oral yaptı, ne öpüştü. Bu deneyimden sonra iyi ki öpüşmemişim dedim. Kendisinin attığı adresin dibinde 2 tane falan otoıpark var, tekel var tantunici var dikkatli olun. Bu rezil tecbüreden sonra forumdan şaşmamam gerektiğini anladım, biliyorum forum reklamı gibi oldu ama kesinlikle dersimi aldım ben. Telefon numarasının sonu 52 12. Attığı adreste Şubat 1609'da doğan 6 Ekim 1657'de ölen bir Katip geçiyor, bahsettiği konumdan sola dönüyorsunuz siyah kapılı bina. Aman diyim gitmeyin. Aynı evde birkaç kişi çalışıyorlar, ben çingene olanına denk geldim herhalde, rezil kadın