Onaylı Referans Anna ile süper ötesi görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,229
selam beyler.
anna foruma üye olduğunda hemen ilgimi çekmişti. görüşme yapmak için kendisine whatsapptan ulaştım ve hızlı bir randevu sonrası merkezi yerdeki evine gittim. ve annayı gördüğümde iyi ki gelmişim dedim. gerçekten fotoğraflardan daha güzel ve kendisi yeni üye olduğu için ve fotoğraflarına yapılan alıntı yorumlarına üzüldüğü için benden yorum yapmamı rica etti. bu sebepten üye olup kendisine teşekkür etmek istedim.
gerçekten moldovya güzeli ve partnerini memnun etmek için elinden geleni yapan fazlasıyla güzel bir kız. tipi minyon ve yüzü çok tatlı.
kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum.

Durum
Sosyal Coin
27,966
selam beyler.
anna foruma üye olduğunda hemen ilgimi çekmişti. görüşme yapmak için kendisine whatsapptan ulaştım ve hızlı bir randevu sonrası merkezi yerdeki evine gittim. ve annayı gördüğümde iyi ki gelmişim dedim. gerçekten fotoğraflardan daha güzel ve kendisi yeni üye olduğu için ve fotoğraflarına yapılan alıntı yorumlarına üzüldüğü için benden yorum yapmamı rica etti. bu sebepten üye olup kendisine teşekkür etmek istedim.
gerçekten moldovya güzeli ve partnerini memnun etmek için elinden geleni yapan fazlasıyla güzel bir kız. tipi minyon ve yüzü çok tatlı.
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Anna ve Egemen2155

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler @Anna lütfen referansına cevap verirmisin...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Anna
Durum
Sosyal Coin
6,920
Tanıtım Konusu Referansları
selam beyler.
Merhaba 😃 🌞
Güzel yorumların için teşekkür ederim 🙏
Tanıştığımıza memnun oldum 🥳🎉🤩
Tekrar görüşmek dileğiyle 💕

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Egemen2155 ve Adam
Durum
Sosyal Coin
10,798
Paylaşım için teşekkürler, @Anna Hanım kısa sürede benim gibi birçok kişinin radarına girdi sanırım umarım en kısa zamanda görüşme imkanı bulurum bende..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Anna
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye