Anna Hanım daha önceki yorumlarda belirtildiği üzere bıcır, bıcır enerjik çok hoş minyon fizikli bir pembiş. Üst düzey ilgi ve alakası ile kendisi ile sohbet çok keyifli geçti zaman su gibi aktı derler ya.. Malum sıcaklardan dolayı soğuk bir şeyler getirmeyi önerdim, sağ olsun o da çok güzel hazırlık yapmış sohbete eşlik edecek çerez, meyve hazırlamış 🙏👍
Apartman giriş çıkışı sorunsuz , şişli merkezi bir lokasyon diyebiliriz.
Performans kısmına gelecek olursak, çok enerjik ve aktif olduğunu belirtmem gerekiyor , sevişme kısmı bana göre çok ateşli geçti, oldukça da bol pozisyon yaşadık bu konuda da oldukça yönlendirici çıktı. En güzel kısmı da çok açık bir iletişimi var karşılıklı olarak neyi nasıl istediğiniz söylemeniz yeterli : ) Gayet mutlu mesut kaldığım bir görüşme oldu , ilgi ve alakasına teşekkür ederim – yeniden görüşmek dileği ile. 😘🥰
Apartman giriş çıkışı sorunsuz , şişli merkezi bir lokasyon diyebiliriz.
Performans kısmına gelecek olursak, çok enerjik ve aktif olduğunu belirtmem gerekiyor , sevişme kısmı bana göre çok ateşli geçti, oldukça da bol pozisyon yaşadık bu konuda da oldukça yönlendirici çıktı. En güzel kısmı da çok açık bir iletişimi var karşılıklı olarak neyi nasıl istediğiniz söylemeniz yeterli : ) Gayet mutlu mesut kaldığım bir görüşme oldu , ilgi ve alakasına teşekkür ederim – yeniden görüşmek dileği ile. 😘🥰