Onaylı Referans Anlık Görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
50
Merhabalar bu forumdan araştırmalarım sonucu Cansel hanımla görüşmek istedim mesaj attım hemen dönüş alabildim. İş yoğunluğundan dolayı 2 gün sonra için görüşme planlıyordum ama Cansel hanım yarın görüşebiliriz bir doğum günü programım var ama öğlen saatlerinde görüşebiliriz deyince işi gücü biraz sallayıp ufak bir rötar ile görüşmeye gittim. Çok sıcak karşıladı kıyafeti, ikramları, muhabbeti çok hoştu. Arkadaşlarımla beraber bir program yapmak üzere program yaptık. Benim için gayet sorunsuz güzel bir programdı. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.

Durum
Sosyal Coin
23,165
Merhabalar bu forumdan araştırmalarım sonucu Cansel hanımla görüşmek istedim mesaj attım hemen dönüş alabildim. İş yoğunluğundan dolayı 2 gün sonra için görüşme planlıyordum ama Cansel hanım yarın görüşebiliriz bir doğum günü programım var ama öğlen saatlerinde görüşebiliriz deyince işi gücü biraz sallayıp ufak bir rötar ile görüşmeye gittim. Çok sıcak karşıladı kıyafeti, ikramları, muhabbeti çok hoştu. Arkadaşlarımla beraber bir program yapmak üzere program yaptık. Benim için gayet sorunsuz güzel bir programdı. Tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Bence bu biraz işi gücü sallaman iyi oldu gibime geldi arada kendine zaman ayirman gerek bence hep iş nereye kadar 🤗🤗🥰🥰 görüşmeyi senin değilde benim istediğim güne aldığın için anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim 🥰🥰 bu arada uzun bir zaman İzmir'de olman beni çok mutlu etti umarım İzmir'i gezmek için zamanın olur 🥰🥰benim içinde çok güzel ve keyifli bir görüşme oldu seni tanımak çok güzeldi 🥰🥰 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰 bende seni misafir etmek için güzel sohpetini dinlemek için bekliyorum ☺️☺️☺️ kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 güzel yorumun için teşekkürler tatlım ❤️❤️❤️❤️❤️ @McKnight 💕💕💕💕💕

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: McKnight ve akşam
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye