Cidden ankara ayazın da üşümüşdüm senin ateşinle ısınıp yanmak isterim 😋😜🔥🔥🔥👿👿👿Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
Bir süre daha buradayım 😊Cidden anakra ayazın da üşümüşdüm senin ateşinle ısınıp yanmak isterim 😋😜🔥🔥🔥👿👿👿
Çok güzel haber işlerimi halledip direk o sıcak kollarına geleceğim 🥰😘Bir süre daha buradayım 😊
Mutlaka bir gün önce program yapalım lütfen anlık programlar da uygun olmayabilirim bilgin olsun kuşum 😘Çok güzel haber işlerimi halledip direk o sıcak kollarına geleceğim 🥰😘
Müthiş haber 🥳🥳Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
🔥😍🔥Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
Çok güzel şu soğuklarda sıcağa ihtiyaç var.Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
😁😁Müthiş haber 🥳🥳
Kesinlikle 😁🥰😘Çok güzel şu soğuklarda sıcağa ihtiyaç var.
İnanılmaz soğuk 🙈🙈ısıtan siz olduktan sonra yansın Ankara🥰
Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
Akua ya 🤣🤣🤣🤣🤣 sevdiğim bir şarkı güzel oldu bak bu 😊
Biraz daha uzak çekseydin daha güzel olurdu😂😂😂Ankara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
Ben de bayılırım bu parçaya @ElmiraAkua ya 🤣🤣🤣🤣🤣 sevdiğim bir şarkı güzel oldu bak bu 😊
Kesinlikle güzel bir bakış açısı sevdim bu bakış açısını 🥰🥰Soğuk havayı ısıtan pozisyon
Yaa hahahahahahaha uzak diye zaten bütün derdin 🤣🤣🤣Biraz daha uzak çekseydin daha güzel olurdu😂😂😂
🥰😘😘😘Ben de bayılırım bu parçaya @Elmira
Şiirsel seviyoruz diyosun yani bak bunu sevdim ❤️🥰Anakara'ya öyle yakışır-sın ki
Ankara ışıldar, buzlar erir ateşin ile...
yakıyorsun yine güzelliğinleAnkara'yı yakalım birazcıkkk 🔥
Teşekkürler çiçeğim ❤️😘yakıyorsun yine güzelliğinle
😂🤣😂🤣Heee bütün derdim o napayımYaa hahahahahahaha uzak diye zaten bütün derdin 🤣🤣🤣
Şeytan 🤣😻🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣😂🤣Heee bütün derdim o napayım
Sensin şeytan bilerek uzak geçiyorsun fotoyu🤣🤣🤣😂😂Şeytan 🤣😻🤣😂🤣🤣😂😂
Uzak daha güzel ama değil mi şapşiikk 😂Sensin şeytan bilerek uzak geçiyorsun fotoyu🤣🤣🤣😂😂
Deeelll😂Uzak daha güzel ama değil mi şapşiikk 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Deeelll😂
Ayazda kayıp olmam inşallah 🤣🤣🤣Sıcaklık buradan hissedildi 😊😊
Dikkat et Ankara'nın kışı serttir Ayazı boşlama 😁😁Ayazda kayıp olmam inşallah 🤣🤣🤣
Hasta oldum zaten yaa gelir gelmez 🙊🙊😂Dikkat et Ankara'nın kışı serttir Ayazı boşlama 😁😁
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun 🙏🏻🙏🏻Hasta oldum zaten yaa gelir gelmez 🙊🙊😂
Çok şükür atlattım 😁😁 teşekkür ederim ❤️🙏Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun 🙏🏻🙏🏻