Onaylı Referans Ankara'nın kralicesi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,856
Müjde,forum kaliteli pembiş daha kazandı. İstanbul dan Ankara'ya yolum düştü,forumdan görsel resimlerini beğendim hakkındaki bilgileri okudum iletişime geçtim. iletişim karşılama çok başarılı.sohbeti sıcak kanlı oluşu sizi rahat hissettiriyor. .sevgili tadında bir görüşme oldu severek zevk alarak sizin isteklerinize cevap veriyor ben çok keyif aldım dolu dolu geçen bir görüşme gerçekleştirdim. Forumda olupta Ankara'da olan,yada yolunu buralara düşen herkese tavsiye ederim.iyiki gelmişim tanımışım her fırsatta görüşmeyi isterim.kendisinin başarılı görüşmeler gerçekleştireceği hatta Ankara'nın kraliçe adayı diyebilirim. Herkese başarılı forumlar diliyorum. Aramıza hoşgeldin Tomris..😘😘😘😘😘
İstanbul'a hoşgeldin Tomris.foruma ilk katıldığı gunlerde yukarıdaki referansı yazmıştım. Referanslara baktigimda Ankara'nın kralicesi olmuş diyebilirim tekrar görüşme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.ankaraya gidemeyenler olabilir bu firsati deneyimleyin derim.

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
İstanbul'a hoşgeldin Tomris.foruma ilk katıldığı gunlerde yukarıdaki referansı yazmıştım. Referanslara baktigimda Ankara'nın kralicesi olmuş diyebilirim tekrar görüşme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.ankaraya gidemeyenler olabilir bu firsati deneyimleyin derim.
Bitanem çok teşekkür ederim referansın için kendine çok iyi bak ❤️😍 sende iyi ki geldim ❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: muramert
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye