Ankarada rus Hayal.

Durum
Sosyal Coin
5,828
Birkaç defa gittim, beğendim, tavsiye ediyorum herkese. Yeri merkezi konumda olup ulaşım kolay otoparklar yakında mevcut metro yakın güler yüzlü ve güvenilir temizlik ve hijyen olması şartı ile. Randevularda dakiktir geç kalınması halinde engelliyor kuralı bu haberiniz olsun dikkat edin randevuya pazarlık kabul etmiyor vücut ve ilgi bana göre gayet iyi profesyonel soft erotik masaj hizmetide vardır bilginiz olsun malum intetnet tarayıcısı G...le rus hayal yazarsanız no sonu 20 20 iletişim numarası

Durum
Sosyal Coin
1,501
Tarayıcıya ismi yazınca bu kadar geniş kapsamlı çıkan birini ilk defa görüyorum, her mecrada var😀
Teşekkürler...

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,178
Oldu bittiye getiriyor. Girer girmez havayı bahane edip hemen soyun deyip olaya geçmek istiyor. Masaj gerçekten iyi ama diyalog sert ve sohbet etmeden olaya geçmesi bir tık bana uygun değil. Hayvanlar koklaşa koklasa insanlar konuşa konuşa boşuna dememişler. Birde fotoğraf üzerinde özellikle yüzde oynama var. Foto 30 gösteriyor. Gerçek min 45. Genel anlamda pek memnun kaldım diyemem. 10/4.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: albert
Durum
Sosyal Coin
9,925
Oldu bittiye getiriyor. Girer girmez havayı bahane edip hemen soyun deyip olaya geçmek istiyor. Masaj gerçekten iyi ama diyalog sert ve sohbet etmeden olaya geçmesi bir tık bana uygun değil. Hayvanlar koklaşa koklasa insanlar konuşa konuşa boşuna dememişler. Birde fotoğraf üzerinde özellikle yüzde oynama var. Foto 30 gösteriyor. Gerçek min 45. Genel anlamda pek memnun kaldım diyemem. 10/4.
Yorum için teşekkürler. Bir yere kadar taamül edilebilir tabi ücret herşeyi değiştirir diye düşünüyorum. Ağırlıklı olarak masaj seansı almalı düşünebilirim. Yanlış olmaz isi kaç mavilik acaba

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,176
Olgun,güzel ,dobra bir hanımefendi, ben memnun kaldım ama herkesin beklentisi farklı olabilir. Buradaki hanimlara görüşmeye gitmeye alışık olan ve Viski,meyve, kuruyemiş gibi bir ortam beklentisi olanlara uymayabilir.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye