Ankara'da ki arkadaşlar forumdan görüştüklerinizden her türlü ölçütü göz önüne aldığınızda ilk kimle görüşmemi tavsiye edersiniz.
Teşekkür ederim sanırım öyle yapacağım herkes hanımefendi hakkında güzel şeyler söylemiş.İlk görüşmemi ben @Tomris Hanımla yaptım. Tavsiye ederim. Servisleri olsun, misafirperverliği harikaydı.
Fizik ücret sohbet servisler anlamındaHocam,
Hangi her türlü ölçütü?
Türlü türlü ölçüt var.
Kalp dayanmaz ikisine birden hocamAyça Ve Tomris ile grup olabilir
Yerim seni@Ukte Hayal ve @Burcu ile görüşmelerim oldu.... Kesinlikle tavsiye ederim.... Referanslarım mevcuttur....
Çok naziksiniz teşekkürler ❤️İstanbuldayım fakat @Ukte Hayal ve @TOMRİS ilgimi çekiyor
Adaşınız teşekkür ediyor ❤️Adaşım @TOMRİS hanım var.
İyidir diyorlar hocam....
Seviliyorsun tatlım teşekkürler ❤️İlk görüşmemi ben @Tomris Hanımla yaptım. Tavsiye ederim. Servisleri olsun, misafirperverliği harikaydı.
Özledim... Ye beni !!! 😘😘Yerim seni
Ekleme yapıyorum,İlk görüşmemi ben @Tomris Hanımla yaptım. Tavsiye ederim. Servisleri olsun, misafirperverliği harikaydı.
Teşekkürler canım ♥️@Tomris the empress!
Teşekkürler ♥️İlk sırada tabiki @Ukte Hayal 🔥 ve devamı @TOMRİS 🔥 ile olmalı
Güneş bey referanslarınız bizler için çok değerli. Ankara sizinle gurur duyuyor.@Ukte Hayal ve @Burcu ile görüşmelerim oldu.... Kesinlikle tavsiye ederim.... Referanslarım mevcuttur....
Bu zamana kadar referans, bilgi ve tecrübelerimizi Ankara daki arkadaşlar ile paylaşmaya devam ettik... Elimden geldiği kadar DM dahil dönmeye çalıştım... Ama bazen öyle sorular geliyor ki .... Öyle soruda sorulmaz diyorsun..... Profosyonel görüşmeleri bu platformlardan paylaşıyoruz.... Paylaşmaya devam edeceğiz....Güneş bey referanslarınız bizler için çok değerli. Ankara sizinle gurur duyuyor.
sevgili @GÜNEŞ06MERCY ‘nün tüm kelimelerine katılıyorum bende İstanbul için edindiğim tüm tecrübe ve birikimi zamanında DM yolu ile paylaşmaya çalıştım fakat öyle abuk sabuk ve de avam sorular geldiki bu platform açıldığı zaman sadece takip ettiğim insanlardan DM yolu ile msj almayı tercih ettim ..Bu zamana kadar referans, bilgi ve tecrübelerimizi Ankara daki arkadaşlar ile paylaşmaya devam ettik... Elimden geldiği kadar DM dahil dönmeye çalıştım... Ama bazen öyle sorular geliyor ki .... Öyle soruda sorulmaz diyorsun..... Profosyonel görüşmeleri bu platformlardan paylaşıyoruz.... Paylaşmaya devam edeceğiz....
🤭🤭🖤🖤🖤İstanbuldayım fakat @Ukte Hayal ve @TOMRİS ilgimi çekiyor
🔥🔥🔥🖤🖤🖤🖤Ekleme yapıyorum,
@Ukte Hayal ile görüşme gerçekleştirdim.
Çok memnun kaldım. Sizede tavsiye ederim
Nasipse Ankara’daki diğer pembişlerlede görüşmeyi düşünüyorum. Ekleme yaparım.
İkiside ateşliKalp dayanmaz ikisine birden hocam
Tomrisin ateşini yaşadım Seninkini de çok merak ediyorumİkiside ateşli
♥️♥️♥️Tomrisin ateşini yaşadım Seninkini de çok merak ediyorum