Ankara'da ilk forum görüşmem kimle olmalı

Durum
Sosyal Coin
11,961
İlk görüşmemi ben @Tomris Hanımla yaptım. Tavsiye ederim. Servisleri olsun, misafirperverliği harikaydı.
Ekleme yapıyorum,
@Ukte Hayal ile görüşme gerçekleştirdim.
Çok memnun kaldım. Sizede tavsiye ederim
Nasipse Ankara’daki diğer pembişlerlede görüşmeyi düşünüyorum. Ekleme yaparım.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: Ukte Hayal ve TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
22,661
Güneş bey referanslarınız bizler için çok değerli. Ankara sizinle gurur duyuyor.
Bu zamana kadar referans, bilgi ve tecrübelerimizi Ankara daki arkadaşlar ile paylaşmaya devam ettik... Elimden geldiği kadar DM dahil dönmeye çalıştım... Ama bazen öyle sorular geliyor ki .... Öyle soruda sorulmaz diyorsun..... Profosyonel görüşmeleri bu platformlardan paylaşıyoruz.... Paylaşmaya devam edeceğiz.... (y)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
7,062
Ben sadece @Harika Ayça ile görüşme fırsatı buldum ve kesinlikle tavsiye ederim. Muhteşem bir kadın. İlk fırsatta tekrar görüşmek istiyorum onunla. Sanırım diğer hanımlara geçmeden önce en az 1-2 sefer daha onunla görüşeceğim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Bu zamana kadar referans, bilgi ve tecrübelerimizi Ankara daki arkadaşlar ile paylaşmaya devam ettik... Elimden geldiği kadar DM dahil dönmeye çalıştım... Ama bazen öyle sorular geliyor ki .... Öyle soruda sorulmaz diyorsun..... Profosyonel görüşmeleri bu platformlardan paylaşıyoruz.... Paylaşmaya devam edeceğiz.... (y)
sevgili @GÜNEŞ06MERCY ‘nün tüm kelimelerine katılıyorum bende İstanbul için edindiğim tüm tecrübe ve birikimi zamanında DM yolu ile paylaşmaya çalıştım fakat öyle abuk sabuk ve de avam sorular geldiki bu platform açıldığı zaman sadece takip ettiğim insanlardan DM yolu ile msj almayı tercih ettim ..
Netice itibarı ile güncel görüşmelerimi burada referans açarak paylaşıyorum , arzu eden bilgi ve kanaat edinmek isteyen arkadaşlar değerlendirir ..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: byberlin ve GÜNEŞ06MERCY
Durum
Sosyal Coin
8,999
İlk Ajda ile başla sonra forumdan diğer pembişler farketmez vites artıra artıra gidersin

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye