Olumsuz Görüşme Ankarada Hazal hanımla hayal kırıklığı

Olumsuz Görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
2,383
https://x.com/hazaleren06?t=XMojfeZ2MAbDuTdCRNke5A&s=09 Kuşlu sitede @hazaleren06 Hazal hanımla bugün kiralık bir rezidansta bir saatlik randevu ayarladık ve tanısdık. Kendisi çok güzel ve kibar bırısı ancak size 1 saatte iki seans demesine rağmen sizi lafa takarak tek seansla geçiştiriyor. Muamele desen sıfır oral yok ön sevişme yok oramı elleme buramı elleme sert yapma vs gibi olumsuz bir durumu var. Aldığı parayı hak etmiyor gidipte boşa zaman ve para harcamayın değmez. Ankara'da olupta gidecek arkadaşların dıkkatıne bu kadını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
1,516
Kendisi ile bende görüşmüştüm , 3 kere ….
Eryaman Irmak ismiyle . İsmini değiştirmiş. Oral konusunda kafasına göre yapıyordu. Ama problem yaşamamıştım. Geçmiş olsun.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,661
Irmak ile 2023 yılında 1 kez evimde görüştüm. Oral yapmaz ama sevişmesi fena değildi. Kullandığı fotolar fake ama kendisi güzel esmer bir kadın... Mod uymamış demek ki... Görüşme kalitesi düşmüş... (y)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
809
Aynı kişi değil arkadaşlar. Irmak bıraktı. Profili başkası kullanıyor. Bende güvenip görüşemedim açıkçası.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,555
İşte bu sebeple forum diyorum . Bu kadın eğer forumda olsa gelecek yorumu düşünerek daha dikkatli olurdu. Ama şu anda bu yazdıklarımızdan haberi bile olmayacağı için umurunda da değildir erkeğin ve düşündüğü

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, rhinoceras ve Jon Stark
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye