Ankara

Durum
Sosyal Coin
650
Herkese iyi akşamlar
Ankara'da Incall görüşme sağlayacağım çok fazla kimse yok sanırım sizlerin referans olacağı kimler vardır? Tesekkurler simdiden

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Harika Ayça
Durum
Sosyal Coin
22,661
Senin gibi rehber bir üstat olunca Ankara güzel oldu bizim için de 🙏🙏🔥🔥🔥
Estafurullah... Sadece bazı konularda samimi şekilde soran arkadaşlara bilgi paylaşımı diyelim.. Masaj salonları, otel tavsiyesi v.b. Forum bizim için vazgeçilmez bir rehber niteliğinde.... Amacımız sorunsuz, sıkıntı yaşamadan görüşmeler yapmak... Bunun dışında başka kanallarımız da elbette var.... Her zaman arkadaşlara tavsiyem, bilmediğiniz tanımadığınız, aklınıza yatmayan, referansı olmayan partnerlerle görüşme yapmamanız.... Forumda olan ve şahsen görüştüğüm genç bir arkadaşım geçen ay referansız kuşlu da görüşme yapmaya kalktı. Aynı gün bir kez dolandırıldı. Diğerinde otelden koşarak uzaklaşarak kurtuldu. İlkinde duşta partner vın... Odadan kaçmış... İkincisinde fotoğraftaki partner ile gelen partner arasında dağlar kadar fark.... Partner ben geldim paramı vereceksin beğenmemen önemli değil diye, basmış feryadı... Arkadaş koşarak resmen hesabını ödediği odana kaçmış. Kadın arkada kovalıyor. Araca zor atmış kendisini. Kadın hala yakalamaya çalışıyor..... Sonuç, referans karşılıklı olmazsa olmaz..... Net....

Durum
Sosyal Coin
63,107
Tanıtım Konusu Referansları
Estafurullah... Sadece bazı konularda samimi şekilde soran arkadaşlara bilgi paylaşımı diyelim.. Masaj salonları, otel tavsiyesi v.b. Forum bizim için vazgeçilmez bir rehber niteliğinde.... Amacımız sorunsuz, sıkıntı yaşamadan görüşmeler yapmak... Bunun dışında başka kanallarımız da elbette var.... Her zaman arkadaşlara tavsiyem, bilmediğiniz tanımadığınız, aklınıza yatmayan, referansı olmayan partnerlerle görüşme yapmamanız.... Forumda olan ve şahsen görüştüğüm genç bir arkadaşım geçen ay referansız kuşlu da görüşme yapmaya kalktı. Aynı gün bir kez dolandırıldı. Diğerinde otelden koşarak uzaklaşarak kurtuldu. İlkinde duşta partner vın... Odadan kaçmış... İkincisinde fotoğraftaki partner ile gelen partner arasında dağlar kadar fark.... Partner ben geldim paramı vereceksin beğenmemen önemli değil diye, basmış feryadı... Arkadaş koşarak resmen hesabını ödediği odana kaçmış. Kadın arkada kovalıyor. Araca zor atmış kendisini. Kadın hala yakalamaya çalışıyor..... Sonuç, referans karşılıklı olmazsa olmaz..... Net....
Kalite önemli tabi ve sosyal form Ailesi olarak şunu söylemeliyim sosyalformun kuruluş amacı da bu zaten ... Kaliteli ve gerçek, fantazisine uygun partnerleri karşılıklı bulabilmek .☺️ Vakit hepimiz için çok önemli ve karşılıklı referans ile kısa sürede sex partnerimiz mavişlerle mükemmel Görüşmeler yapıyoruz . Tabi mavişlerde fantazi isteklerine göre kısa sürede bizleri seçme şansına sosyal form da sahip oluyorlar . Bu sebeple fiyatlar da standart piyasa ile aynı değil ve olamaz da Hiç Tanımadığın Biri İle SEVİŞMEK
İstiyorsan En Önemli Unsur KARŞILIKLI GÜVEN ..!
HER İKİ TARAF İÇİN DE BU ÖNEMLİ BİR UNSUR VE SADECE SOSYAL FORMDA VAR ! Diyebiliyorum;çünkü güven konusu ,şahsım adına söylüyorum, benim için en önemlisi ve ciddi araştırmalar yaptım çok fazla platform inceledim ... Hiçbiri sosyal form kadar güven içinde, keyifli ,sonuç odaklı değil..
Pembiş olarak sosyal formda olma yegane sebebim de budur. Herkeze mükemmel sevişmeler dileğimle 💋
Tabi biz pembişlerin sayfasını incelemeden istediğiniz mükemmel sevişmeyi de bulmayı beklemeyin ...😉

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye