Olumlu Görüşme Ankara x li site merve.

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
8,860
Daha once esmer Melek belma ile gorusme yapmıştım.sonra sayfasına bakarken merve mavi tikli olan hanfendiye yazdim geri donus sağlandı.bugun de kendisi ile evinde gorusme yaptim.acikcasi x li siteye güvenmediğim icin biraz çekinerek gittim ama gittiğime değdi.hem guzel çıtı piti bir hanim hem de guzel agarlandim.normalde forum dişini pek önermem deneyimimi paylaşayım istedim.

Durum
Sosyal Coin
2,840
Daha once esmer Melek belma ile gorusme yapmıştım.sonra sayfasına bakarken merve mavi tikli olan hanfendiye yazdim geri donus sağlandı.bugun de kendisi ile evinde gorusme yaptim.acikcasi x li siteye güvenmediğim icin biraz çekinerek gittim ama gittiğime değdi.hem guzel çıtı piti bir hanim hem de guzel agarlandim.normalde forum dişini pek önermem deneyimimi paylaşayım istedim.
Refarans için teşekkürler
İncall için referans istiyor mu acaba?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,291
Hesap adı tek bayan değil de evli çift hesabıymış gibi duruyor, eğer aynı kişiden bahsediyorsak

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,159
Belma ya x li siteden dm atıyorum ama cevap alamıyorum. Başka bir iletişim aracı var mı?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,202
Merhaba arkadaşlar, x li sitede bu swinger çiftler konusunda dikkatli olun. Merve ile bende 2 kere görüştüm. Yine o grup içinde başka biri ile görüşmemde bu arkadaşın aids olduğu tedavi gördüğünü geçmiş dönemde olduğunu söylemişti.o zamandan sonra görüşme yapmadım. Bu neden ile swinger gibi kapalı gruplarda dikkatli olmak ve mutlaka korunmak gereklidir. En iyi şartlarda hiv vürüsü kapılabilir. Bende size dost tavsiyesi.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,159
Merv
Merhaba arkadaşlar, x li sitede bu swinger çiftler konusunda dikkatli olun. Merve ile bende 2 kere görüştüm. Yine o grup içinde başka biri ile görüşmemde bu arkadaşın aids olduğu tedavi gördüğünü geçmiş dönemde olduğunu söylemişti.o zamandan sonra görüşme yapmadım. Bu neden ile swinger gibi kapalı gruplarda dikkatli olmak ve mutlaka korunmak gereklidir. En iyi şartlarda hiv vürüsü kapılabilir. Bende size dost tavsiyesi.
Merve için mi aids olduğunu söyledi. Tamda görüşmeye niyetlenmiştim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,202
Merv

Merve için mi aids olduğunu söyledi. Tamda görüşmeye niyetlenmiştim
Evet, aids tedavisi gördü demişti. Bu bir karalama da olabilir veya gerçekte. Ama ben riske girmem artık. X deki swinger gruplardan uzak duruyorum. Çünkü korunmadan ilişki yaşıyorlar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,472
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
6,435
Merveyle kaldım kondomlu bir sıkıntı yaşamadım ben kondom mutlaka takınız

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
22,661
2023 yılının başlarında görüştüm. Gayet kaliteli ve güzel bir görüşme olmuştu. Hatta sohbet muhabbete dalmıştık. İkinci seansa geçecekken süre çok az kalmıştı. 2 . ci seansı yapalım dedi. İkinci seansı da tamamladık. Ama biraz süremiz aşmıştı. Ücretini ek olarak ödemek istedim ama kesinlikle kabul etmemişti. Güzel bir görüşme olmuştu... Hiçbir problem yaşamamıştım.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,159
Fotolar orjinal ve etkileyici duruyor. Kendisi ile iletişime geçtim. Komdomun isteğe bağlı olduğunu söyledi. Bu bende biraz negatif etki bıraktı. Görüşmelimiyim bilemedim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,684
Merve hanımın aıds tedavisi olduğunu biri söyledi yazmışsınız burda Merve hanım dan bahsederken açık konuştuğunuza göre onu söyleyen kişiyi de söylemeniz gerekir. Sonuçta bu grup hep beraber takılıp seks yapan kişiler. Birinde risk varsa diğerinde de vardır.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye